Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jó ötlet meglátoga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet meglátogatni betegen a lányt aki tetszik nekem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel jó haveri viszonyban vagyunk, talán lehetne is közöttünk több mint barátság. Viszont a lány beteg és nem igazán mozdul ki a házból (megfázás). Tegnap beszélgettünk telefonon de az mégsem olyan volt, mint élőben, meg persze nagyon hiányzik és arra gondoltam, hogy elmennék hozzá szó nélkül és vinnék neki valamilyen gyümölcsös üdítőt, esetleg egy csokit mellé. Legfőképpen hölgyek válaszát várom, esetleg olyan fiúkét, akiknek része volt hasonló dologban. Szerintetek jó ötlet -e? Mert gondolom a lányt lehet zavarná ha betegen látnám, mert olyankor nem a legszebb az ember, de viszont engem nem zavarna, lényeg hogy látnám kicsit, vinnék kis apróságot. Szerintetek túl nyálas vagy inkább aranyos ötlet? 23F, 20L

2016. jan. 13. 00:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kedves ötlet, de inkább ne! Nem biztos, hogy szeretne téged látni,miközben otthon fekszik pizsamában és folyik az orra!
2016. jan. 13. 10:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem szó nélkül ne. Lehet, épp pihen, vagy a betegség miatt nincs olyan hangulatban, hogy vendéget fogadjon, vagy lázas, nem érzi jól magát és nem is szeretne vörös orral, taknyosan, pizsamában mutatkozni előtted.

Inkább hívd fel, hogy meglátogathatod-e egy rövid időre.

Amúgy kedves gesztus.

2016. jan. 13. 15:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt ilyen. Nagyon beteg voltam. Legszívesebben fel sem keltem volna még fürödni sem. Egyedül éltem akkor pont. Valaki nyomja a csengőt. Gondoltam majd elmegy, ismét csengetnek, majd megint. Valahogy felkeltem, magamra vettem a köntösömet, csoszogok az ajtó felé, ismét csenget. Kinyitom az ajtót. Ott állt a legjobb fiú barátom. Egy nagy doboz pizzával, egy tavaszi virágcsokorral, és rengeteg mandarinnal. Persze behívtam, mondtam, hogy ha éhes vagy inna valamit akkor szolgálja ki magát mert mindent tud, hogy hol van. Vissza mentem az ágyba, betakaróztam. Pont egy filmet néztem. Érdeklődött, hogy mit nézek stb. Majd pucolt nekem mandarint, főzött teát, ettem a pizzából. Persze rohanás volt a mosdóba mert kihánytam mindent. Fogmosás, vissza az ágyba. Magas lázam volt pont. Mondtam, hogy maradjon nyugodtan, de nekem egy kicsit szundítanom kell. Arra keltem, hogy az ágyamban fekszik, én a mellkasán aludtam. Majd hazament. Másnap délután hív, hogy elkapta tőlem a betegséget. Mondtam neki, hogy jöjjön át hozzám (Ő is egyedül élt). Így együtt gyógyulgattunk.

6 éve vagyunk együtt. 5 éve együtt is élünk.

Így utólag örülök, hogy beteg voltam, meglátogatott, ő is elkapta. Mert lehet ha ez nem történik meg akkor marad a barátság zónában.

2016. jan. 13. 22:18
 14/15 anonim ***** válasza:
De kedves tortenet, kedves utolso, milyen kiszamithatatlan a sors :-) escte, kedves kerdezo, sor kerult a latogatasra? Hogy van a lany?
2016. jan. 14. 20:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ :) Hát a végén nem birtam meglátogatni, mert a munkaidőm nem engedte, de valamivel jobban van már.
2016. jan. 14. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!