Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek miért akarják a...

Szerintetek miért akarják a rajongók összeboronálni Deant és Castielt? (supernatural)

Figyelt kérdés
Rengeteg kepet lattam, persze rajzolva vagy animálva amin Dean és Castiel smárolnak meg ölelkeznek meg kézen fogva járnak. Amikor a sorozatban egyértelműen Dean egy nagy nőcsábász Castiel pedig nincs túlzottan oda Deanért és semmi jeleit nem mutatnak ennek a kapcsolatnak:/ szerintem baromság pont olyan mint a Teen Wolfban Derek es Stiles karakterét osszeboronálták a nézők :/ kövezzetek meg de nekem most ez a véleményem.. Nektek?

2018. jan. 29. 19:22
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Miért ne? Arra vannak a fan-made dolgok (fan art, fanfiction), hogy az ilyen ötleteket, fantáziákat kiéljék a rajongók. Szerintem inkább vicces, mikor felkaptnak egy lehetséges párost vagy egy elméletet, és azt "terjesztik" saját művekben.
2018. jan. 29. 19:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Nekem is van olyan fanfiction ami kifejezetten tetszik mas sorozatoknal de ennek a ket karakternek annyira eltérő a személyisége hogy valahogy nem tudom elképzelni egyutt..
2018. jan. 29. 19:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
2: Más talán pont ezért lát benne fantáziát :D
2018. jan. 29. 19:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindkét párnál érzékelhető néha a szexuális feszültség. Hogy miért van ez, arról megvan a saját, nem mindig pozitív véleményem, de ez másik téma, most nem ez a kérdés. Ettől függetlenül én "shippelem" mind a kettőt, mert szerintem mindkét páros működne. Ha nagyon nem érted, mások mit látnak bennük, itt van két videó ebben a témában. Angol tudást igényel, de szerintem érdemes megnézni.

https://www.youtube.com/watch?v=MJRUMYkkH9c&t=922s

https://www.youtube.com/watch?v=7ei-Le2O7lc&t=48s

Egyébként, mint a fandom világ aktív tagja, halkan szeretném megjegyezni, hogy egyesek hajlamosak személyes sértésként megélni, ha valaki nem "shippeli" az amúgy népszerű párosokat, szóval az ilyenekkel nem árt vigyáznod, ha valóban ez a véleményed. Engem nem zavar, ha mást gondolsz, mint én, amíg nem szólsz le az én véleményemért, addig béke van. :D

2018. jan. 29. 19:31
 5/10 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek ha a kérdésemmel vagy az értettem sebekkel megbántottam valakit is nem az volt a szándékom. És szerintem baromi jo ez a kreativitás amit a fanok csinálnak a sorozatokkal, csak ez egy picit nekem dura volt mar de ez megint csak az en személyes véleményem, es koszi a videókat, kicsit tisztább a kep;)
2018. jan. 29. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:
67%
Én sem shippelem a destielt :/ szerintem nincs abban semmi ha különbözik a fanok véleménye, pláne egy ilyen meredek témában. Ugyan így a johnlockot kifejezetten nem szeretem.
2018. jan. 29. 19:44
 7/10 anonim ***** válasza:
A két legtöbbet előforduló, direkt ellentétes férfi karakter. Mert hát testvérek azért már mégse... Dean (bár nekem Sam is) rohadt jól néz ki, valaki kell hozzá :D
2018. jan. 29. 19:45
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
#5: Nyugi, engem nem bántottál meg, csak keveredtem már így elég durva nézeteltérésekbe, és gondoltam figyelmeztetlek, hogy óvatosan az "unpopular opinion" dolgokkal. :D
2018. jan. 29. 20:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Mert miért ne?

Jobb mint Sam és Dean ábrázolása párként. XD

2018. jan. 30. 13:43
 10/10 anonim ***** válasza:
56%

A Dean/Castiel pároshoz nem tudok hozzá főni semmit mert nem nézem a sorozatot.

Ami a Sterek párost illeti: köztük van egy fajta szexuális feszültség. Szerintem ezzel a jelenettel indult a "kapcsolatuk" [link]

És rajtam kívül sokak azt hitték hogy elcsattan egy csók.

De nem csak velük van ez így. Ha van két karakter akik szoros kapcsolatban ál/legjobb barátok/társak/munkatárs. És volt legalább 1 "szikra" pillanat ami kiváltja az emberekben azt az érzés hogy több van/lehet köztük mint amit a felszínen láttunk.

2018. febr. 3. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!