Nektek mi a véleményetek Castielről? (Supernatural)
Hát imádom, ő a kedvenc karakterem :) Most a kis szerencsétlenkedéseiért vagyok oda meg vissza, ahogy ember próbált lenni, és bedőlt mindennek. Aztán persze imádom, hogy Winchesterékben családot talált, és kitart mellettük, de közben mégis egy többezer éves lény.
Örülök, hogy nem csak 4 részben volt, ahogytervezték, és annak is, hogy Misha játssza :)
Nekem is ő a kedvencem. Misha tökéletesen alakítja, másra nem is illene Cas szerepe!! :D
Annyira kis naiv, de imádni való! De én azért remélem, hogy visszanyeri az angyali képességeit, mert nekem úgy az igazi!
Nagy kedvencem:-) Az elején valahogy furának tűnt, de nagyon
megszerettem, végre van a tesóknak egy nem emberi támogatója:-D Az tényleg kicsit idegesítő, hogy ha csak a tetteit nézzük, akkor simán lehetne gonosz is, de talán ezért is illik be a Winchesterek
közé, hiszen ők sem totál fehérek (és ezért imádjuk őket<3)
"I don't understand"... Ez mindig castiel hangján megy a fejemben mióta nézem a sorozatot:33
Imádom Casst, messze ő a kedvencem. Az egyik legjobb jelenete szerintem az, amikor Dean elviszi csajozni. A másik favorit Gabriel arkangyal alias trükkös. Nagyon vicces volt, amikor szivatta az embereket és egy hapsinak keringőznie kellett egy ufóval. Remélem még viszont látom.
Crowley is egyre szimpibb, jó beszólásai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!