Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Akik szoktak Youtubeot nézni,...

Akik szoktak Youtubeot nézni, titeket nem zavarnak ezek?

Figyelt kérdés

Annyira nem bírom amikor egy videós már a videó elején elmondja,hogy "ha szeretnél még ilyet,vagy ha tetszett bla bla akkor ne felejts el feliratkozni,megnyomni a csengőt és dobni egy lájkot". Még bele se kezd a lényegbe de már ezt nyomja.

Pl. van ez az elég felkapott top 10-es srác is,ez mondjuk jó vidiket csinál legalább, de komolyan miért kell ezt az elején a pofánkba tolni? Sok trash videós van már,alig van olyan aki normálisnak mondható,aki ember tudott maradni. Úgy általánosságban mondom ezt,most nem csak a fent említett dumáról van szó. Hirtelen nem is tudok nagyon neveket mondani mert egy jó ideje nem szánok az oldalra 30 percnél többet,pl.ott van az a Dazis gyerek,na az is egy hányadék,most hirtelen csak ő jutott eszembe. Mi a véleményetek?

2018. jan. 23. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem ilyen jellegű videósokat nézek.
2018. jan. 23. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Én nem nézek ilyen videósokat, illetve egyetlen külföldi videós az aki szokta mondogatni ezeket, de ott elviselhető szintű a dolog, engem nagyon minimálisan idegesít csak.

Magyarból meg 3-4et követek csak, ők nem szoktak ilyet.

2018. jan. 23. 22:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Én unalmamba olykor még belenéztem hogy mit alkottak ezek a jómadarak csak most csapott be a fejembe ez a kérdes,mára már csak az általam normálisnak tartottakat követem.
2018. jan. 23. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak egy videóst nézek, ő sose mond ilyeneket, a videók végén se. Úgy van vele, hogy aki akar, az úgyis feliratkozik. :D
2018. jan. 23. 23:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én azt utálom, amikor konkrét dolgot szeretnék megnézni, mondjuk egy étel készítését, de nem ám belecsap a lényegbe a delikvens, hanem azzal kezdi a videót, hogy áll a kamera előtt és elmeséli a fél életét.

Amit meg írsz, az már egyeseknél könyörgésbe megy át, ilyen : "pleeeeeeese subscribe!" imára kulcsolt kezekkel. :) Az inkább szánalmas.

2018. jan. 24. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:

ezért nézz szürreality showt, Ők pont ez ellen vannak :D

Én amugy ha szeretek egy videóst (mint pl Shane Dawson *-*), akkor nem zavar ha mondja, mert imádom a videóit, ezért megérdemeltnek tartom a sok feliratkozót, és ha megemliti, hogy iratkozzanak fel nem zavar, meg az sem, hogy ebből él, mert imádom, és minden szart szivesen megnézek tőle.

De ha az ilyen uncsi felkapott divatvideósok mondják (Dezső Bence, unfild stb) akiknek kb semmi értelme csak "karriert" épitenek, azoktól hányást kapok :dd

2018. jan. 25. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!