Csak engem zavarnak a mostani Naruto részek?
Figyelt kérdés
SPOILER!!!!!!!!!!!!!! Mármint jó tudom, hogy a 6. film végén Naruto és Hinata össze jönnek de akkor is... Nézem a shippuudent, Sasuke története, majd Shikamaru története aztán.... házasság? Mivan? Ez egy hihetetlen nagy forduló pont az animében, hogy Naruto rájön, hogy Hinatát szereti de ennyi? Egyszerűen egy randit nem látunk, vagy legalább a leány kérést... Ez olyan mint hogy az esküvőn derül ki hogy Sasuke és Sakura vagy Ino és Sai összejöttek... Ha nem nézek utána akkor nem értettem volna, mert úgy voltam a 6. részt akkor nézem meg ha a shippuudennek vége. Utólag is bocsánat a spoilerért de ez nem hagy nyugton.2017. febr. 20. 00:19
1/5 anonim válasza:
Már így is el van húzva az az anime, és már rég óta el is volt baszva. Szerinted kb 500 rész után már nem akarják lezárni? Nem akarnak már több időt belefektetni.
2/5 A kérdező kommentje:
De leakarják, de akkor miért nem lehet rendesen? Kinek fájna kb plusz 15-20 rész? Ha már felépítenek ilyen mellékszálakat (szerelemek, kapcsolatok) akkor miért nem viszik végig? Ez olyan mintha most jön kb 5 rész, utolsó az esküvő és szevasz. Akkor legalább mutassák be mi lesz a többiekkel, hiszem ők is elég fontosak.
2017. febr. 20. 12:25
3/5 anonim válasza:
Ez harcolós anime, nem romantikus krimisorozat.
4/5 anonim válasza:
Aki tényleg szeret egy sorozatot, az nem nyavalyog. Ha nem tetszik, lehet nézni mást.
Egyébként engem is zavar kicsit, azért egy leánykérést tényleg jó lett volna látni. Bár szerintem így is kerek a történet.
5/5 Mina71 válasza:
Van benne igazság .... bár szerintem van a film és a 494 . rész között egy kis idő ...amúgy .....
SPOILER aki nem látta a borutot
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sasuke és Sakura tényleg összejönnek meg Ino és Sai is meg Shikamaru meg Temari is meg stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!