Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Aki nem jár discoba, bulikba,...

Aki nem jár discoba, bulikba, hol szokott szórakozni? Csak én nem szeretem a discokat?

Figyelt kérdés

Nem tudom, h bennem van-e a hiba, de nem szeretek discoba, bulikba járni.Valahogy nem az én világom...:)

Ebből adódóan nem nagyon vannak barátaim, mivel akikkel megismerkedtem eddig, mind bulizósak, szinte alig van, aki ne menne el, ha még ritkán is discoba...

Én megy ugye nem megyek, kimaradok a nagy bulizásokból, és sokan csak néznek, h sose bulizom :(

Ezt nem értem miért baj...mindegy is:(

Aki nem bulizós, az hogyan szokott kikapcsolódni?Hol tudnék olyan emberekkel ismerkedni, akik jobban értékelnek egy sétát, egy kirándulást vmeik városba, hülyéskedést, beülést egy étteremben, vagy csak egy kis filmezést egymásnál?:)

Köszönöm a válaszokat:)

2010. máj. 29. 00:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
házibuliba
2010. máj. 29. 17:50
 22/25 anonim ***** válasza:

Én sem szeretek discokban lézengeni! Mivel én rocker vagyok-és a barátaim is azok, meg a párom is, ezért én koncertekre, fesztiválokra járok :D meg szeretek sétálni, mindegy, hogy hol, és még kocsmákban, sörözőkben és parkokban szoktunk lógni :D

21/L

2010. máj. 29. 18:51
 23/25 A kérdező kommentje:

házibuli az egy kicsit közelebb áll hozzám is:)

akkor lehet, h belül én is rocker vagyok:D

az a jó, h itt a nyár, fesztiválok, kültéri programok ideje:)

köszönöm a válaszokat:)

2010. máj. 29. 19:03
 24/25 anonim ***** válasza:
Kár, hogy nem vagy Pécs környéki, örülnék, ha lenne az ismerettségi körömben valaki, aki szereti a fesztiválokat, de nem az a lételeme, hogy minden hétvégén buli :) Én szeretek eljárni szórakozni (akár koncert, vagy diszkó is, de szeretem a sétálós, filmnézős, beszélgetős estéket is), de nem vagyok az a fajta, aki minden egyes hétvégén menne valahova.
2010. máj. 29. 19:20
 25/25 A kérdező kommentje:

én is örülnék ha lenne valaki olyan, mint te az ismeretségi körömben...:)

köszi, h írtál ide:)

2010. máj. 29. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!