Aki nem jár discoba, bulikba, hol szokott szórakozni? Csak én nem szeretem a discokat?
Nem tudom, h bennem van-e a hiba, de nem szeretek discoba, bulikba járni.Valahogy nem az én világom...:)
Ebből adódóan nem nagyon vannak barátaim, mivel akikkel megismerkedtem eddig, mind bulizósak, szinte alig van, aki ne menne el, ha még ritkán is discoba...
Én megy ugye nem megyek, kimaradok a nagy bulizásokból, és sokan csak néznek, h sose bulizom :(
Ezt nem értem miért baj...mindegy is:(
Aki nem bulizós, az hogyan szokott kikapcsolódni?Hol tudnék olyan emberekkel ismerkedni, akik jobban értékelnek egy sétát, egy kirándulást vmeik városba, hülyéskedést, beülést egy étteremben, vagy csak egy kis filmezést egymásnál?:)
Köszönöm a válaszokat:)
Én sem szeretek discokban lézengeni! Mivel én rocker vagyok-és a barátaim is azok, meg a párom is, ezért én koncertekre, fesztiválokra járok :D meg szeretek sétálni, mindegy, hogy hol, és még kocsmákban, sörözőkben és parkokban szoktunk lógni :D
21/L
házibuli az egy kicsit közelebb áll hozzám is:)
akkor lehet, h belül én is rocker vagyok:D
az a jó, h itt a nyár, fesztiválok, kültéri programok ideje:)
köszönöm a válaszokat:)
én is örülnék ha lenne valaki olyan, mint te az ismeretségi körömben...:)
köszi, h írtál ide:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!