Aki nem jár discoba, bulikba, hol szokott szórakozni? Csak én nem szeretem a discokat?
Nem tudom, h bennem van-e a hiba, de nem szeretek discoba, bulikba járni.Valahogy nem az én világom...:)
Ebből adódóan nem nagyon vannak barátaim, mivel akikkel megismerkedtem eddig, mind bulizósak, szinte alig van, aki ne menne el, ha még ritkán is discoba...
Én megy ugye nem megyek, kimaradok a nagy bulizásokból, és sokan csak néznek, h sose bulizom :(
Ezt nem értem miért baj...mindegy is:(
Aki nem bulizós, az hogyan szokott kikapcsolódni?Hol tudnék olyan emberekkel ismerkedni, akik jobban értékelnek egy sétát, egy kirándulást vmeik városba, hülyéskedést, beülést egy étteremben, vagy csak egy kis filmezést egymásnál?:)
Köszönöm a válaszokat:)
Tessék, meghívlak ide, ez nem disco :)
Dátum:
2010. június 1.
Idő:
18:00 - 21:00
Helyszín:
Kesztyűgyár Közösségi Ház
Utca:
Mátyás tér 15.
Település:
Budapest, Hungary
Térkép megtekintése:
18.00: Szenvedélyünk a dobolás
- közös dobolás a Dévaványai Dobfesztivál résztvevőivel
19.00: Korai Öröm
INGYENES!
Gyertek minél többen, mutassuk meg milyen a dobfesztes virtus!! ;)
Adjátok tovább!
megkérdezhetem hova valósi vagy?
amúgy én is ilyen vagyok
21/L
07:34-es vagyok
Ha egyedül jössz, írjál privit és akkor megyünk együtt.
30L
Lesznek ott fiatalabb ismerőseim, és köztük olyan is, aki nem táncol csak ül, iszik és dumál :)
Én úgy 3 évvel ezelőttig azért havonta 1szer elmentem, de többnyire ez egyetemi napokon volt, amikor 15-16 éves helyimenőcsávók és cicababák aludtak otthon:D
Hétvégente én sem szerettem járni. Mi is inkább beültünk 1-1 kocsmába, pubba, szép időben "csöveztünk" a főtéren vagy épp 1-1 barátnál kertipartyk,társasozás stb:) Egy-egy jobb koncert. Sokkal jobban kikapcsol, mint a disco.
A múlt idő azért van, mert már van egy fél éves babánk, jelenleg ő a legfőbb szórakozásunk:)
23/n
Nekem is irhatsz privit, ha van kedved :)
21/L:)
Kb. 20 éves koromig nem szerettem a diszkót, mert nem jött be a zene, én koncertekre jártam, mert sokkal jobban szerettem azt a zenét. De nekem buli ez is - az is, csak más zenével.
De amúgy nem szoktam minden héten buliba járni, inkább császkálunk a városban, kirakatokat nézünk, beszélgetünk, otthon pezsgőzünk meg filmezünk, stb.
én szívesen elmennék vmilyen buliba, csak nem engednek el...:(
15/L
köszönöm a sok választ:)
tudom, h az sem jó, ha elzárkózom...és nem akartam senkit megbántani vagy lenézni, aki eljár discoba, mert tudom, h sok szuper ember jár oda:) ismerek is pár embert, aki bulizós, mégis nagyon jófej:)
elnézést, ha úgy írtam, és ezzel megbántottam vkit:)
csak nem az én világom, ennyi az egész:)
bp mellett lakom amúgy:)
köszönöm a meghívást is:)
igen, azt nem írtam, h pl. fesztiválokra el szoktam járni, szóval nem csak otthonülős, sétálós, filmezős vagyok, mert tudom, h kell egy kis nagyobb kimozdulás emberek közé...
csak annyi problémám van, h ha sikerül is összeismerkednem vkikkel, akkor nem igazán közösek az érdeklődési köreink, de majd megpróbálok eljárni vmi nekem való helyekre, vagy kitaláltam pl. tanfolyamra és hátha...:)
egyébként a pubos, kocsmás ötlet is tök jó:D szerintem ráveszek vkit, ha még 1 vkit is, h menjünk el:D
köszönöm, h írtatok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!