Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Aki nem jár discoba, bulikba,...

Aki nem jár discoba, bulikba, hol szokott szórakozni? Csak én nem szeretem a discokat?

Figyelt kérdés

Nem tudom, h bennem van-e a hiba, de nem szeretek discoba, bulikba járni.Valahogy nem az én világom...:)

Ebből adódóan nem nagyon vannak barátaim, mivel akikkel megismerkedtem eddig, mind bulizósak, szinte alig van, aki ne menne el, ha még ritkán is discoba...

Én megy ugye nem megyek, kimaradok a nagy bulizásokból, és sokan csak néznek, h sose bulizom :(

Ezt nem értem miért baj...mindegy is:(

Aki nem bulizós, az hogyan szokott kikapcsolódni?Hol tudnék olyan emberekkel ismerkedni, akik jobban értékelnek egy sétát, egy kirándulást vmeik városba, hülyéskedést, beülést egy étteremben, vagy csak egy kis filmezést egymásnál?:)

Köszönöm a válaszokat:)

2010. máj. 29. 00:55
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
ja és 20/l
2010. máj. 29. 00:56
 2/25 anonim válasza:
100%
én sem szeretem a discokat...szerintem is sokkal jobb sétálni filmezni hülyéskedni... :)
2010. máj. 29. 01:00
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Én például a barátaimmal beszélgetek, ha tehetem, és itt az igaz barátokról beszélek, tehát nem nagy létszámú csoportról van szó. Ezenfelül egy kiadós séta egyedül, vagy 1-2 számomra kedves emberrel mindig jól tud esni. Aztán ott vannak a hobbik, mint a fotózás, írás, az íjászat, vagy a vonzalmam a misztikusabb dolgokhoz, melyekkel sok időt el lehet tölteni, és még szórakoztat is. Ha néhány barátoddal megnéztek egy filmet, vagy csak elökörködtök, az szerintem bőven felér azzal, hogy 200 decibelen bömböl a füledbe valami zene, és egymást tapossátok idegen emberekkel. Ezen kéretik nem megsértődni a bulizósabb emberkéknek, hisz tudom, hogy ők meg máshogy szeretnek szórakozni.

Hol tudsz ilyen emberekkel ismerkedni? Hát pl küldesz itt privátot valami számodra szimpatikusabb egyénnek, és hátha új barátra lelsz :)

2010. máj. 29. 01:16
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon ritkán járok bulikba...szerencsére azért vannak jó barátaim akik szintén így vannak ezzel és közösen tudunk más programokat keresni. :D

Amúgy itt a net...:)

Rengetek normális emberrel is lehet ismerkedni akár chaten, bár én nem szoktam ilyenekre felmenni már. És persze az érdeklődési körödnek megfelelő oldalakon.

Online szerepjátékokban is remekül lehet ismerkedni. És ott is van mindenféle ember, akárcsak a nagyvilágban. Ez az oldal is jó példa lehet erre.

Amit leírtál, hogy miket szeretsz csinálni, azok nem olyan dolgok amik miatt különc lennél, csak rossz helyen kerested eddig a barátaid.

22/F

2010. máj. 29. 01:17
 5/25 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

igen, én is úgy gondolom, h felér egy filmezés, vagy hülyéskedés egy bulival ( és én sem akarok senkit megsérteni, aki sokat bulizik, mindenkinek mást jelent a szórakozás, és ezzel nincs is semmi baj)...

voltam már fennt régebben közösségi oldalakon, csak ott is leginkább a bulizósakba "botlottam", vagy aki nem volt az, messze lakott:(

igaz az is, h lehet nem jó helyen keresgélek, csak így h nem igazán van kivel mennem erre-arra, nem tudok ismerkedni...azért jó, h van internet:)

az online játékos dolog az nagyon jó ötlet, majd kirpóbálom:)

és keresek még oldalakat, vagy itt gyk-en, hátha találok pár embert:)

köszönöm:)

2010. máj. 29. 01:26
 6/25 anonim válasza:
100%

Diszkókba én se szertek járni. Ilyen Sznob szar helyekre, ahol sok bunkó újgazdag diszkós gyerek, meg a cicababák rázzák magukat.

De pl. Kocsmákba, Pubokba szívesen elmegyek, haverjaimmal sörözgetni. Még ismerkedni is tudtok talán. Bár amilyen a mai fiatalság, nem fogtok tudni.

Szerintem ti is próbáljátok ki. Az se jó, ha nagyon visszafogottak vagytok. Szerintem jobb szórakozás egy pub, vagy kocsma, mint otthon filmet nézni, játszani, vagy sétálni egy parkba. Persze ezeket is kell csinálni.

Aranyközépút.

2010. máj. 29. 04:02
 7/25 anonim válasza:
100%
21/F voltam.
2010. máj. 29. 04:03
 8/25 anonim válasza:
100%
Kocsma for lájf! :D 19/F
2010. máj. 29. 06:51
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Kevés kivételtől eltekintve azok, akik nem szeretnek diszkóba járni, már úgy is állnak hozzá, hogy ott úgyis csak divatemberek vannak laza gátlásokkal, és egy tízezressel a szívük helyén. Ez a fajta lenézés pedig megakadályozza az embert abban, hogy könnyedén alakítson ki emberi kapcsolatokat. Aki sokat jár diszkóba, annak ilyen téren nem nagyon szoktak gondjai lenni. Ott az egyik társaság összefut a másikkal, és már ki is alakulnak a barátságok, még ha nem is mély barátságok.

A szórakozási lehetőségek, amiket említettél, inkább mélyebb barátságot igényelnek. Egy haverral nem ülsz be nagyon étterembe, nem kirándultok. Ilyen barátságot kötni pedig meglehetősen nehéz, kiváltképpen annak, akinek ennyire specifikus izlése van. Spontán is kialakulhat egy bizonyos tevékenység során, de inkább évek alatt kialakult barátságról van szó pl a gimiből.

Az is nehezíti a helyzetet, hogy a szobából, a gép elől nehéz mély barátságokat kialakítani...

2010. máj. 29. 07:07
 10/25 anonim válasza:

Attól, hogy nem szeretsz bulizni, még nincs semmi baj veled:) Én sem szeretek. Vagyis kocsmázni, biliárdozni, haverokkal összejönni jó, azokat a vad partikat nem bírom, ahol nem tudsz kettőt mozdulni, mert alád nyúlnak... na, ez az, ami miatt én is kilógok a tömegből.

Mostanság kutyát sétáltatok, kutyasulizom, kiállításokra járok ill. állatkertben önkénteskedem. Elképesztő, hogy mennyi embert meg lehet ismerni, és sok mélyebb barátság is születhet:) Nekem jó szórakozás mind. De a hobbidnak és az érdeklődési körödnek megfelelően vannak lehetőségek:)

2010. máj. 29. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!