Írtok nekem vicces/ciki iskolához kapcsolódó sztorikat, amik veletek történtek meg?
Tudom,hogy sok ilyen kérdés van már,de szinte az összeset olvastam és szeretnék röhögni kicsit:D Leírok pár sajátot:
Hatodikos osztálykiránduláson történ az összes
1.Olyan szállásunk volt,ahol öten voltunk egy szobában,éjjel minden ajtó nyitva volt,hát úgy döntöttünk h kimegyünk sétálni.A szállás udvarára mentünk egyik osztálytársam meglátott valamit ami mozgott a bokorban,elkezdett sikítani,aztán rájöttünk,hogy at egy kukászsák amit fújt a szél,másnap pedig megtudtuk,hogy az egész osztály hallott minket.Ez volt az első rossz húzásunk kiránduláson
2.Mivel semmit nem aludtunk egész éjjel(és a tanárunk se),mindenki iszonyat fáradt volt másnap,és miután Rám-szakadékban túráztunk mégjobban ki voltunk készülve.Hazafele úton megálltunk a busszal egy benzinkútnál,elmentünk vc-re,de a női be volt zárva,így az egész osztály a férfi vc-ben várt a fülkékre,amikből jó ha volt 2:DHa elmegyek otthonról,felborul az emésztésem,hát akkor is székrekedésem volt.A tanárunk már nagyon ideges volt,hogy rám kell várni,én meg kiordítottam,hogy:Jólvan b*zmeg,szarok
Szerintem nem kell mondanom,hogy mennyire akadt ki az ofő:D
3.Egyik osztálytársam vett ilyen mágneses golyókat,az egyik elgurult a buszon,miközben a tanárunk éppen a ,,golyós" osztólytársammal boronált engem össze(mi voltunk a 2 legnyagyobb weirdo az osztályból),odaszól a gyereknek:Nem baj hogy csak egy golyód van,úgy is lehet gyereketek:D
Itt meg én akadtam ki rohadtul xD Visszagondolva a vc-s eset égő,és szégyenlem magam,viszont mindegyiken röhögök utólag:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!