Ciki, kínos, félreérthető történetek? Esetleg romantikus sztorik? Írnátok?
Nagyon kíváncsi vagyok🙌😋😏
Például itt van nekem egy kínos sztorim:
Éppen magyar óra volt,és a tanár kiküldött a tanáriba a naplóért. Úgy szoktam hogy kopogok,aztán benyitok. Most is ez volt. Kopogok,benyitnék,de nem mozdul az ajtó. Hát elforgatnám a kulcsot az ajtóban,de nem mozdul.. Újra kopogok,és próbálok benyitni újra,de megint nem megy,és ez így tovább.. Kb egy-két perc múlva sikerül benyitnom. Nem volt zárva,csak én hülye nem húztam erősebben az ajtót. Szóval belépek,és ami elsőnek a szemem elé tárul,az az angol tanárom,aki ül a gép mellett,és bambán néz rám. (Gondolom végignézte a szenvedésemet) Én meg gyorsan köszönök,felkapom a naplót,és kisurranok a tanáriból...
Így visszaolvasva már nem olyan ciki,de akkor az volt😂😂
Várom a tiéteket is😝😋
13/L
Uu,olyan nekem is volt már,beszélgettem chaten egy sráccal,és barátnőm el akarta venni a telómat,és rányomott a szivecskére😱😱
Majd szétvetett az ideg mikor visszaírtam a srácnak hogy bocsi a barátnőm volt😱😱 de nem volt semmi,a fiunak barátnője van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!