A Tower of God webtoonnak/manhwának van magyar fordítása vagy lenne rá igény?
Figyelt kérdés
Mert arra gondoltam, hogy ha időm nagyon engedné, akkor újraolvasással egyidejűleg fordítanám is.2017. máj. 28. 16:17
1/27 A kérdező kommentje:
Aki nem ismeri (szerintem ők vannak többen) annak röviden arról szól a történet, hogy van egy hatalmas torony, aminek ha felmászik valaki a legfelső szintjére, akkor ott mindent megkap, amire csak szüksége van. 135 szintről tudni, de eddig mindenki csak max. a 134. szintig volt képes eljutni. A főszereplő, Baam, egyedül, elszigeteltségben élt éveken keresztül, majd megismerkedett egy lánnyal, Rachellel, aki lehetőséget kapott, hogy megpróbálkozzon a torony megmászásával. Ezért Baam utána ment a toronyba, hogy megkeresse őt, de ezzel megszegte a torony egyik szabályát, ugyanis anélkül kezdett el mászni, hogy a "gondnok" kiválasztotta volna erre a feladatra.
2017. máj. 28. 16:31
2/27 A kérdező kommentje:
Ez a "0.fejezet" a promo: [link]
Az 1. fejezetet lefordítottam, de nem engedi az oldal bemásolni a linket.
2017. máj. 30. 20:04
3/27 A kérdező kommentje:
Időközben elkezdtem fordítani, akit érdekel, az itt megtalálja: [link]
2018. júl. 11. 20:59
4/27 anonim válasza:
Kicsit későn, de köszi, hogy fordítod, így könnyebb, mint angolul olvasni
5/27 Marcitemi válasza:
Azóta meg is animálták azt is nézed?:D
6/27 anonim válasza:
Igen tudom, hogy van belőle anime, de nekem jobban bejön a manga + nem szeretek várni a résekre, így meg tudom darálni őket lefele. Most már angolul olvasom ,mivel beértem a magyar fordítást.
7/27 A kérdező kommentje:
AA-n régóta nem hagytak jóvá az adminok semmilyen képregény feltöltést, így elkezdtem a frissebbeket folyamatosan Google Drive-ra felpakolni: [link]
Az animéből sajnos sok dolgot kihagynak, túlságosan siettetik.
2020. jún. 12. 18:27
8/27 anonim válasza:
Helló, megkérdezhetem, hogy még mindig csinálod-e?
9/27 A kérdező kommentje:
Igen! AA-n most kezdték el feltölteni a beküldötteket, emellett a fenti linken lévő Google Drive-ra is fel szoktam tölteni a legfrisebbeket.
2020. aug. 20. 17:38
10/27 anonim válasza:
Oh, ezt jó tudni. De egyébként minek a rövidítése az AA?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!