Szerintetek van igény egy magyar kötős oldalra?
Figyelt kérdés
Rengeteg nagyszerű ingyenes kötésmintát találtam a neten angol nyelven. Arra gondoltam, hogy lefordítanám őket. Nem unalmas gardigánok, inkább gyors, egyszerű minták szerepelnének az oldalon. Pl kötött virágszál, poháralátét, nejlonzacskógyűjtő, játékmackó, kötött sárgarépa stb.2017. ápr. 20. 19:36
1/5 anonim válasza:
Naná! Én pl. örülnék neki, úgyhogy ne fogd vissza magad :D És köszönöm előre is, ha foglalkozol vele.
2/5 anonim válasza:
Igen!Nekem pl. hasznos és másoknak is tuti! ;)
3/5 anonim válasza:
Hűűű, én pont most döntöttem el, hogy elkezdek megtanulni kötni, én nagyon örülnék egy ilyennek!!! :) Létezik már ez az oldal?
4/5 anonim válasza:
Igeeen! :) +1! Én is nagyon örülnék neki! Amúgy ismerek már egy jó magyar kötőset: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!