Nagyon unatkozom mit tegyek?
egész nap otthon vagyok
nagyon unom
a régi barátaim nem hívnak sehova
a szüleim is folyton piszkalnak pl:Bent szülőt, fobias
azt gondolják depressziós vagyok
ahol én lakok ott nincs semilyen foglalkoztató vagy szórakozóhely
és nálamnál unalmasabbaknák is van életük
Ha van kedved sorozatozni, akkor ajánlom pl. az Amerikai Horror Storyt, Teen Wolf vagy Grimm, vagy ha film akkor a Női Szervek, a Kém, a Démonok között, vagy a Rossz tanár, ehhez hasonlók is nagyon jók.
Találj valamit, ami érdekel vagy amivel szivesen foglalkozol. Akár a neten vagy magazinban olvashatsz érdekes cikkeket, kutathatsz valami után, tegyél fel magadban kérdéseket ami esetleg érdekelhet, próbálj rá választ szerezni...
Vagy csinálj valami őrültséget! XD
Esetleg mássz át a szomszédhoz, süss valami érdekeset, menj ki az utcára és forgass valamiről rövidfilmet, öltözz be Lady Gagának, rajzolj valami csúnyaságot, vegyél valami extrém dolgot a boltban, vagy próbáld ki a Nyírd Ki Ezt A Naplót könyvet, az jó unaloműző lehet.
Van az az Anonimous Chat alkalmazás, azzal is jókat lehet még szórakozni. Töltsd le a HayDay-t vagy valami hasonlót, találj egy színész vagy 3nekest aki nagyon bejön és tudod követni, nézz műsorokat, amelyik tetszik, stb.
...vagy beszélgessünk privátban. ;) L/F?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!