Mit csináljak, ha unatkozom?
Holnap nem fogok unatkozni mert takarítani kell és még van két részanyag a könyvből, amit ki kell írnom meg megtanulnom, utána jön párom haza és megyünk szülinapra. De van amikor unatkozok. Mobilnet van csak, így filmet/sorozatot nem tudok nézni, a tévét hétvégente szoktam mert akkor vannak jó filmek. Olvasni csak a tankönyvet szoktam meg amik az egészséges táplálkozással kapcsolatosak sajnos más nem köt le. A rajzolás max egy óra, attól függ, milyen képet akarok lerajzolni (általában micimackót és társait, kezdő vagyok). Szóval takarítás, főzés, tanulás, rajzoláás. Valami javaslat, mit csináljak?
24hkm
Olvass mangát, vagy kalandregényeket.
És ha szeretnél továbbmenni a rajzban, vegyél egy erről szóló oktató könyvet és gyakorold a profi rajzolást. Nekem nincs hozzá türelmem, de ha neked van többször ugyanazt felvázolni, talán akkor ehhez is lesz, sőt, ebből még karriert is csinálhatsz!
Ez csak egy tanács, a felkiáltó jelet azért írtam mert komolyan gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!