SOS! Unatkozom. Mivel foglaljam el magam? 12/L
Festés,rajzolás,origami,futás,jógázás,versírás,zenélés vmi hangszeren,ha játszol esetleg..bánom is én..
Egyáltalán mit szeretsz csinálni? Mi az ami leköt? Mi az amire suli közben mindig áhítozol,de nincs rá időd? Azt most mind véghezvihetnéd esetleg..
Köszönöm a válaszokat, utolsó, jó ötlet de van már egy csomó.Utolsó előtti, az origamizást szeretem, de semmi ötletem nincs, és a papírjaimat se találom.Jógázni nem tudok, a többi meg már nagyon uncsi.Nincs olyan kifejezetten hobbim.
Légyszi írjatok még!
Mi a vágyad? Már javasolta valaki itt egyébként, hogy nézz a szíved mélyére. :) Neten annyi mindent találni...
További ötletem: sok-sok aggódó ember van a gyakorikerdesek-en. Például javaslom, válaszolj nekik. :) Van, aki egyedül érzi magát, és erről panaszkodik, írhatsz nekik. Vagy ott van a korosztályod számára a "tinik párkapcsolata" rész, lehet okulni kérdésekből is, meg biztos akad, akinek tudsz legalább pár jó szót mondani. :)
Segíteni öröm. :) És még az is lehet, hogy egy jót elbeszélgetsz akár privátban avval, akinek segítettél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!