Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » SOS! Unatkozom. Mivel foglalja...

SOS! Unatkozom. Mivel foglaljam el magam? 12/L

Figyelt kérdés
Normális válaszokat kérek.A tv, olvasás, zenehallgatás, gépezés nem jöhet szóba.A húgom nincs itthon.Állatom csak a nagyimnál van.
2016. aug. 9. 17:00
 1/10 anonim ***** válasza:
takaríts!
2016. aug. 9. 17:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Takarítás???Ugyan már!Anyukám minden reggel centiről centire kitakarít.
2016. aug. 9. 17:07
 3/10 anonim ***** válasza:

Festés,rajzolás,origami,futás,jógázás,versírás,zenélés vmi hangszeren,ha játszol esetleg..bánom is én..

Egyáltalán mit szeretsz csinálni? Mi az ami leköt? Mi az amire suli közben mindig áhítozol,de nincs rá időd? Azt most mind véghezvihetnéd esetleg..

2016. aug. 9. 17:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Varrj egy kabala macit! *-*
2016. aug. 9. 18:42
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, utolsó, jó ötlet de van már egy csomó.Utolsó előtti, az origamizást szeretem, de semmi ötletem nincs, és a papírjaimat se találom.Jógázni nem tudok, a többi meg már nagyon uncsi.Nincs olyan kifejezetten hobbim.

Légyszi írjatok még!

2016. aug. 9. 18:49
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Tudod mit? Hamár két órája itt ülsz a gép előtt,annak ellenére,hogy azt írtad gépezés kizárva,akkor maradj csak szépen. Nyugodtan üsd el itt az idődet,malmozz ölbe tett kézzel a kérdésed fölött. Valószínűleg nem először csinálnád a nyár folyamán. 12 évesen,ráadásul lányként semmi más dolgod nincs,hidd el,így fogod előrébb vinni az emberiséget,ha ezt csinálod! Hajrá!
2016. aug. 9. 19:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom mért kell ilyen bunkónak lenni.Nem a gép előtt ülök,csupán félóránként megnézem hogy jött-e válasz.Ha nem tudsz a kérdésemre válaszolni, akkor ne tedd, de kioktató, lenéző válaszaidtól kímélj meg.
2016. aug. 9. 19:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi a vágyad? Már javasolta valaki itt egyébként, hogy nézz a szíved mélyére. :) Neten annyi mindent találni...

További ötletem: sok-sok aggódó ember van a gyakorikerdesek-en. Például javaslom, válaszolj nekik. :) Van, aki egyedül érzi magát, és erről panaszkodik, írhatsz nekik. Vagy ott van a korosztályod számára a "tinik párkapcsolata" rész, lehet okulni kérdésekből is, meg biztos akad, akinek tudsz legalább pár jó szót mondani. :)

Segíteni öröm. :) És még az is lehet, hogy egy jót elbeszélgetsz akár privátban avval, akinek segítettél. :)

2016. aug. 9. 21:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Valamint esetleg -mivel ha jól látom, nem került még szóba(?)- nézhetsz animéket. Lehet korosztályonként szűrni, rengeteg fajta létezik. Milyen fajta tetszene neked? Vannak lányosak is, persze nem tudhatom, hogy szereted-e pl a romantikusakat. De az animék remek alternatíva. :-)
2016. aug. 9. 21:59
 10/10 anonim válasza:
Verd ki
2019. jan. 26. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!