Unatkozom. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A virtuális életen kívül valami olyan dolog amit jó csinálni és nem unom el magam... van egy 10.000 resem azzal is lehtne valamit kezdeni csak nem tudom hogy mit.
(olvasni se szeretek) :(
2016. aug. 2. 20:26
1/7 anonim válasza:
Gördeszka,görkori?Tanulj meg sakkozni,ha esetleg nem tudsz.
2/7 A kérdező kommentje:
egydül vagyok... faluban vagyok homok utak vannak...
2016. aug. 2. 20:35
3/7 anonim válasza:
Akkor neten barátkozz esetleg.Barátokkal is találjatok ki programokat.
4/7 A kérdező kommentje:
neten? az igen... barátok sincsenek itt ebbe a faluba nem igen laknak normális olyan gyerekek akikkel barátkoznék.
És a virtuális dolgokon kívül úgyhogy semmi számítógép. és sportolni se szeretek. rajzolni se barkácsilni azt igrn de nincsen megfelelő szerszám meg anyag.
2016. aug. 2. 21:01
5/7 anonim válasza:
Neten is bírsz,csak normális embert kell találnod.Főleg ha barátod sincsen...
6/7 A kérdező kommentje:
neten, gépen kívül! nem a számítogépes dolgokat
2016. aug. 3. 13:22
7/7 A kérdező kommentje:
valószínüleg minden alap dolgot kiprobáltam mint pl.: sport, olvasás, "barátkozás", sakkozás, ilyenek. nem ezkben érzem magam jónak... 12/f vagyok. egy valaki remélem küld egy értelmes választ is :/
2016. aug. 3. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!