Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit lehet otthon csinálni?...

Mit lehet otthon csinálni? Unatkozom.

Figyelt kérdés
Nyár van, én meg egész nap csak otthon döglök. Vagy Nyíregyházán mit lehetne csinálni? Ötletek? 15/f
2016. júl. 9. 01:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Heló!

Olvasás, filmnézés, sorozatok, makettezés, edzás, alkotás - rajzolás, agyagozás... ami tetszik -, számítógépes játékok, túrázás...

Nem tudjuk, mik a lehetőségeid pontosan, így a szórakoztatásodról igazából Te magad tudsz csak gondoskodni.

2016. júl. 9. 02:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Nincs itthon már értelmes könyv, sorozatokat, filmeket szoktam nézni, csak már unom. Takarítás is már csak 5 perc, mert nagytakarítottam már unalmamban. Ismerősök nincsenek közelben.
2016. júl. 9. 02:04
 3/8 anonim ***** válasza:
strand, bicikli, horgászás, főzzél .
2016. júl. 9. 03:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Annyi aickió van az internete,n, akár ingyenes kiszállítással is, hogy több ezer köynv közül válogathatsz. És ez cska egy példa. Makettezéssel például 4000-5000 ft ráfordítással ellehetsz akár 40-50 órát is -sőt.

Tudod, itt az aofntos, hogy Tenned kell réte, mert más nem fog megmozdulni érted. Szóval itt ovltaképp magadat kellene legyőznöd most, mert saját magad ellen dolgozol jelenleg - még a váalszoddal is ezt tetted.

2016. júl. 9. 13:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Utána olvastam ennek a makettezés dolognak, és elég funnak látszik. Nem tudod véletlenül, hogy honnan érdemes venni és mit?
2016. júl. 9. 23:43
 6/8 anonim ***** válasza:

A makettinfo pont hu-n mindenre váalszt kapsz. Évek óta aktív a közösség, tele van az egész segítséggel, útmutatókkal, beszélgetésekkel...

Igazából egy 3000-4000 forintos Revell jó kezdés lehet, például harckocsik esetében - hatetszik - a Revell Tiger II.je. De cska rajtad áll. a festékek pár száz forintok, de lehet olyan kit-et is kapni, amihez alapból van festék.

Amire figyelni kell, az az alaposság, körömreszelővel elrendeni a széleket, szépen festeni, szépen végni ki a keretből a részeket... Ha mindnere odafigyelsz, olyan makettet hozhatsz létre, amire mindig örömmel nézel, és igazán büszke leszel a munkádra és magadra.

2016. júl. 10. 00:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a segitseged. Ment a zold pacsi.:)
2016. júl. 10. 00:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Szívesen. Remélem találsz kedvedre való makettet.

Egyébként nem kell sokat várni, hogy valaki profi munkát csinálhasson, elég az odafigyelés, lassú, alapos munka.

Például ez volt a első makettem, egy színű, picit béna munka, de angyon szeretem: [link]

És ez az 5. makettem, a tank után 2 évvel - a tank és egy repőlő után hosszú ideig nem csináltam újat:

[link]

Jó szórakozást és szép maketteket kívánok!

2016. júl. 10. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!