Mit lehet otthon csinálni? Unatkozom.
Heló!
Olvasás, filmnézés, sorozatok, makettezés, edzás, alkotás - rajzolás, agyagozás... ami tetszik -, számítógépes játékok, túrázás...
Nem tudjuk, mik a lehetőségeid pontosan, így a szórakoztatásodról igazából Te magad tudsz csak gondoskodni.
Annyi aickió van az internete,n, akár ingyenes kiszállítással is, hogy több ezer köynv közül válogathatsz. És ez cska egy példa. Makettezéssel például 4000-5000 ft ráfordítással ellehetsz akár 40-50 órát is -sőt.
Tudod, itt az aofntos, hogy Tenned kell réte, mert más nem fog megmozdulni érted. Szóval itt ovltaképp magadat kellene legyőznöd most, mert saját magad ellen dolgozol jelenleg - még a váalszoddal is ezt tetted.
A makettinfo pont hu-n mindenre váalszt kapsz. Évek óta aktív a közösség, tele van az egész segítséggel, útmutatókkal, beszélgetésekkel...
Igazából egy 3000-4000 forintos Revell jó kezdés lehet, például harckocsik esetében - hatetszik - a Revell Tiger II.je. De cska rajtad áll. a festékek pár száz forintok, de lehet olyan kit-et is kapni, amihez alapból van festék.
Amire figyelni kell, az az alaposság, körömreszelővel elrendeni a széleket, szépen festeni, szépen végni ki a keretből a részeket... Ha mindnere odafigyelsz, olyan makettet hozhatsz létre, amire mindig örömmel nézel, és igazán büszke leszel a munkádra és magadra.
Szívesen. Remélem találsz kedvedre való makettet.
Egyébként nem kell sokat várni, hogy valaki profi munkát csinálhasson, elég az odafigyelés, lassú, alapos munka.
Például ez volt a első makettem, egy színű, picit béna munka, de angyon szeretem: [link]
És ez az 5. makettem, a tank után 2 évvel - a tank és egy repőlő után hosszú ideig nem csináltam újat:
Jó szórakozást és szép maketteket kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!