Mit csináljak ha nagyon unatkozom?
olvass
takaríts
főzz valami finomat
moss ki
ha van valami, amit folyton halogatsz, itt az ideje megcsinálni
aludj
háziállatok vannak? tedd rendbe a helyüket
töltsd fel élemiszerkészleteidet - irány a bolt
virágok, növények? nem porosak?
szelektálj - ruák, papírok, újságok, szórólapok
Már nem aktuális, de hátha valakinek segítek vele. Én terhes táppénzen vagyok. Családi házban élünk, így mindig van munka. Ha úgy látom, hogy unatkozom, megnézem, van e takarítani való vagy kimegyek, szétnézek az udvaron, a kertben, hogy kell e sepregetni, kapálni stb. Párom két helyen dolgozik, a szomszédunk azt mondta, hogy használhatjuk az ólját, ha cserébe rendben tartjuk a portáját így azt tisztogatjuk és majd jönnek a kecskék jövő hónapban. Amit tudok,igyekszek megcsinálni, hogy kevesebb munkája legyen páromnak. Főzni is kell, kajától függ, mennyi idő amíg elkészül. Utána jön a pihi része a dolognak:
1. Olvasok egy könyvet, Jojo Mayes - Mielőtt megismertelek. Pdf így akárhová magammal tudom vinni és olvashatom. Utána Jojo Mayes - Miután megismertelek c könyve jön.
2. Vettem egy keresztrejtvényt, az is leköt.
3. Tanulok, mert suliba járok és mellette angolozok az 5 perc angol segítségével ugyanis mire Noémi egy éves lesz, szeretnék egy nyelvvizsgát a vizsgaidőszak idejére.
4. Kirakósozok. Van egy 1000 dbos puzzleom amit elég sokáig tart kirakni :))
5. Rajzolok.
6. Reggel és este, mikor még nincs kedvem ezekhez és a munkához sem, előkapom a telómat, kikeresek egy dalszöveget és eléneklem. Vagy rákeresek egy általam kedvelt szerzőre és elolvasom/meghallgatom egy egy versét..
7. Ha lesz internetünk, filmet is fogok nézni meg sorozatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!