Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nagyon...

Mit csináljak ha nagyon unatkozom?

Figyelt kérdés
Sajnos elég gyakran előfordul h nekem szabad napom van épp és a barátom meg dolgozik és a barátnőim meg nem érnek rá és olyankor itthon ülök és unatkozom a tévében semmi izgalmas nincs és egy idő után a net is unalmas. Mit tegyek hogy ne unatkozzak egyedül? Miket lehet egyedül csinálni? kérlek írjatok ötleteket amiket egyedül lehet csinálni és nem fogok unatkozni
2016. okt. 3. 10:39
 1/8 anonim ***** válasza:
tanulj valamit ami erdekel és/vagy kiegészíti a jelenlegi tudásod
2016. okt. 3. 11:09
 2/8 anonim ***** válasza:

olvass

takaríts

főzz valami finomat

moss ki

ha van valami, amit folyton halogatsz, itt az ideje megcsinálni

aludj

háziállatok vannak? tedd rendbe a helyüket

töltsd fel élemiszerkészleteidet - irány a bolt

virágok, növények? nem porosak?

szelektálj - ruák, papírok, újságok, szórólapok

2016. okt. 3. 11:12
 3/8 anonim ***** válasza:
kockulj
2016. okt. 3. 11:13
 4/8 anonim válasza:
2016. okt. 3. 11:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Fess, tanulj nyelvet, nézz filmet, zenélj (tanulgass magadtól gitározni, már tanár nélkül is elég jó szinten meg lehet tanulni), írj verset/novellát stb.
2016. okt. 3. 17:27
 6/8 anonim válasza:
Paprikás krumplit
2016. okt. 31. 12:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Már nem aktuális, de hátha valakinek segítek vele. Én terhes táppénzen vagyok. Családi házban élünk, így mindig van munka. Ha úgy látom, hogy unatkozom, megnézem, van e takarítani való vagy kimegyek, szétnézek az udvaron, a kertben, hogy kell e sepregetni, kapálni stb. Párom két helyen dolgozik, a szomszédunk azt mondta, hogy használhatjuk az ólját, ha cserébe rendben tartjuk a portáját így azt tisztogatjuk és majd jönnek a kecskék jövő hónapban. Amit tudok,igyekszek megcsinálni, hogy kevesebb munkája legyen páromnak. Főzni is kell, kajától függ, mennyi idő amíg elkészül. Utána jön a pihi része a dolognak:

1. Olvasok egy könyvet, Jojo Mayes - Mielőtt megismertelek. Pdf így akárhová magammal tudom vinni és olvashatom. Utána Jojo Mayes - Miután megismertelek c könyve jön.

2. Vettem egy keresztrejtvényt, az is leköt.

3. Tanulok, mert suliba járok és mellette angolozok az 5 perc angol segítségével ugyanis mire Noémi egy éves lesz, szeretnék egy nyelvvizsgát a vizsgaidőszak idejére.

4. Kirakósozok. Van egy 1000 dbos puzzleom amit elég sokáig tart kirakni :))

5. Rajzolok.

6. Reggel és este, mikor még nincs kedvem ezekhez és a munkához sem, előkapom a telómat, kikeresek egy dalszöveget és eléneklem. Vagy rákeresek egy általam kedvelt szerzőre és elolvasom/meghallgatom egy egy versét..

7. Ha lesz internetünk, filmet is fogok nézni meg sorozatokat.

2017. márc. 28. 18:42
 8/8 Taco3 válasza:
játsz a barátaiddal/tesóddal meg gondolom van telefonotok/számítógépetek és azon is el lehet szórakozni példéul van egy nagyon régi játék aminek neve:tűz víz
2020. jún. 4. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!