Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha unatkozom?

Mit csináljak, ha unatkozom?

Figyelt kérdés
Mindig megtanulok másnapra, ha tz van és egy héttel előtte megtudom, minden nap egy lecke. Ált 3-ra érek haza, kajázok stb 6-ig szoktam tanulni utána tesómmal és apuval társasozun, 7kor vacsi és 8tól nem tudok magammal mit kezdeni. Filmet nézni, netezni szoktam, de már unom. Olyan kéne ami 10ig, fél 10ig leköt utána fürdés, alvás. Van vmi ötletetek? 17l
2017. jan. 22. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Olvass egy jó könyvet.
2017. jan. 22. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Írj blogot,olvass
2017. jan. 22. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is az olvasást ajánlom. Annyi jó könyv van.
2017. jan. 22. 17:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Alkoss, fejezd ki önmagad, problémáidat, örömödet pl énekléssel, rajzolással, zenéléssel, zeneszerzéssel stb. És gondolkodni sose elég...

Vagy fiúzz...

2017. jan. 22. 18:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Pasizz
2017. jan. 22. 23:27
 6/7 A kérdező kommentje:

Szia! Nem tudom, mennyire aktuális még a kérdésed, de elmondom, én mit szoktam csinálni, mikor kész a főzés, a házimunka és ami esetleg a két órádba is belefér.

1. Olvasok! Annyi jó könyv van. Most Jojo Mayes - Mielőtt megismertelek c könyvét töltöttem le azt olvasom.

2. Listát írok! Arról, mit kell csinálnom másnap, mit szeretnék megnézni, elolvasni. Pl 10 könyv amit a hónapban el szeretnék olvasni...

3. Énekelek! Igaz, ezt párom nem annyira kultiválja főleg mikor ébredés után rám jön Kökény Attila - Rád gondolok és a sírás fojtogt c száma, nagyon szeretem. Emellett zeneszoveg.hun keresgélek dalszövegek után.

4. Írok! Csak egy alapötlet kell, egy kis történetkidolgozás és már mehet is..

5. Tanulok! Angolt, magyart, kereskedelmet..rátaláltam a zanza.tvre nagyon jó tananyagok vannak rajta.

6. Kirakósozok!

7. Rajzolok! Letöltök egy képet és lerajzolom..

2017. márc. 23. 17:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező a saját kérdésedre írtál választ...
2017. márc. 23. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!