Mit csináljak, ha unatkozom?
Alkoss, fejezd ki önmagad, problémáidat, örömödet pl énekléssel, rajzolással, zenéléssel, zeneszerzéssel stb. És gondolkodni sose elég...
Vagy fiúzz...
Szia! Nem tudom, mennyire aktuális még a kérdésed, de elmondom, én mit szoktam csinálni, mikor kész a főzés, a házimunka és ami esetleg a két órádba is belefér.
1. Olvasok! Annyi jó könyv van. Most Jojo Mayes - Mielőtt megismertelek c könyvét töltöttem le azt olvasom.
2. Listát írok! Arról, mit kell csinálnom másnap, mit szeretnék megnézni, elolvasni. Pl 10 könyv amit a hónapban el szeretnék olvasni...
3. Énekelek! Igaz, ezt párom nem annyira kultiválja főleg mikor ébredés után rám jön Kökény Attila - Rád gondolok és a sírás fojtogt c száma, nagyon szeretem. Emellett zeneszoveg.hun keresgélek dalszövegek után.
4. Írok! Csak egy alapötlet kell, egy kis történetkidolgozás és már mehet is..
5. Tanulok! Angolt, magyart, kereskedelmet..rátaláltam a zanza.tvre nagyon jó tananyagok vannak rajta.
6. Kirakósozok!
7. Rajzolok! Letöltök egy képet és lerajzolom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!