Radics Petinek tényleg gyereke lesz?
Figyelt kérdés
Örülök neki, de nem tudom eldönteni hogy poénkodásból szívat minket, vagy sem :D
Nem lenne jó ha a videói rovására menne.
2016. okt. 9. 09:32
1/9 anonim 

válasza:

Nyilván mondta volna a végén, hogy "Besz*ptátok!" vagy valami. És mondta hogy neki ez már az élete része szóval nem fog változni semmi.
3/9 A kérdező kommentje:
Én kérdeztem előbb, te pedig ctrl+c ctrl+v billentyűkkel derítsd ki, mielőtt hozzászólsz egy olyan kérdéshez ami nyilvánvalóan azoknak szól akik ismerik Radics Petit.
2016. okt. 9. 09:58
5/9 anonim 

válasza:

A gyerkőc Április 5-re van kiírva. A metál legyen veletek!
7/9 anonim válasza:
Azért ha valaki, akkor pont nem Radics Peti lenne az aki ilyen 'komoly' témával viccelődne. Azért nem minden videójába értesülünk róla, hogy gyereke lesz.
8/9 Springtrap-girl 

válasza:

Igen. Kislánya lesz és gratulálok neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!