Átnézné valaki nekem ezt az angol szöveget, és kijavítaná?
Kijavítaná valaki az angolt, légyszíves!?:)
Most likely you will not read this message because I think every day you get thousands of these messages , but I hope they might read this . It would mean a lot .
The bottom line is that I would like to wish a happy birthday , from Hungary . I hope you'll feel yourself well on this day . I drew you a drawing. I think it was not nice, but I made a huge love . Recently I recognize you , but since then most like all day I look in the videos and listen to music !
I hope someday I'll see you live !
If you are reading this , I am very grateful!
Nagy valószínűséggel ezt az üzenetet nem fogod elolvasni, mert gondolom naponta ezer ilyen üzenetet kapsz, de reménykedem benne, talán ezt elolvasod. Sokat jelentene.
A lényeg az, hogy boldog születésnapot szeretnék kívánni, innen Magyarországról. Remélem jól fogod érezni magadat ezen a napon. Rajzoltam neked egy rajzot. Szerintem nem lett szép, de óriási szeretettel csináltam. Nemrég ismertelek meg, de azóta legszívesebben egész nap csak a videóidat nézném és a zenéidet hallgatnám!
Remélem, egyszer majd találkozunk élőben is!
Ha ezt elolvastad, nagyon hálás vagyok!
You'll most likely not read this message because you probably get thousands of these every day, but I hope you will. It would mean a lot.
Anyway, I would like to wish you a happy birthday from Hungary. I hope you'll enjoy your day. I have made you a drawing. I don't think it turned out very nice, but I made it with love. I just found out about you recently, but since then all I want to do is watch your videos and listen to your music!
I hope someday I'll see you in person!
If you are reading this, I am very grateful!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!