Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 15 eves fiu vagyok, es nem...

15 eves fiu vagyok, es nem szoktam buliba jarni szerintetek ciki?

Figyelt kérdés
15 eves vagyok es nem nagyon szeretek buliba jarni,hazibuli,fesztival,vendeglokbe ilyesmikre siman megyek,de nem szeretek buliba jarni ahol isznak,szivaraznak stb, kezdem eszre venni egyes haverjaim mar nem foglalkoznak nagyon velem,mert nem cigizek,nem iszom le magam, csajozas az jol megy buli nelkul is nekem, de a velemenyeteket szeretnem kerdezni lanyok,hogy az ciki ha nem szeretek buliba jarni,nem cigizek,nem iszom le magam? Nektek az olyan srac bejon aki nem jar buliba? Barhova elmegyek csak ilyen bulikba nem,es nem szeretem se a cigit se az italt,es nem is fogom soha,tehat velemyeneteket szeretnem

2016. aug. 28. 00:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért lenne az? Attól még, hogy az egész birkacsorda egy irányba halad, nem kell neked is követni őket. Úgy éled az éltedet, ahogy neked tetszik mindaddig, amíg ezzel nem ártasz másoknak. Ezt jól jegyezd meg!
2016. aug. 28. 00:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Szuleim is azt mondtak,ne probaljam ki ezeket a dolgokat ha a barataim csinaljak en attol nem kell,amugy nem kell azt elkepzelni,hogy ilyen kocka, vagy felenk vagy visszahuzodo vagyok sot,eleg rossz fiu de amiert az vagyok attol nem cigizek,nem iszok alkoholt es nem jarok ilyen bulikba
2016. aug. 28. 00:27
 3/5 anonim ***** válasza:

18 éves lány vagyok és miután elegem lett abból, hogy szinte csak azért megyek ilyen helyekre, mert az menő, meg hívnak, nem mentem többet. Nem iszom, nem dohányzom, nem járok diszkókba, kocsmákba, mégis szociális ember vagyok. Fesztiválokra, vacsizni, moziba, kávézni, kiállításokra nagyon szívesen megyek. Amikor elhatároztam, hogy csak olyan helyekre megyek, ahol jól érzem magam, mellőlem is elsodródott egy-két ember, olyan kifogásokat találva, hogy "mióta barátod van, le se szarsz". Pedig az volt a helyzet, és ezt később meg is mondtam az illetőnek ,hogy nem éreztem jól magam abban a társaságban, különböző okokból.

Tehát nem, nem ciki. Nekem bejön az olyan srác, hisz a barátom is olyan srác. És tudom, hogy ez nem azt jelenti, hogy egy visszahúzódó, kocka gyerekről van szó. Aki ezt nem érti meg, az nem való neked.

2016. aug. 28. 10:12
 4/5 Máté Katica válasza:
Miért lenne ciki?Még jó is.Nem kell azért csinálni valamit mert a többi hülye azt csinálja.Ha e miatt nem barátkoznak veled akkor el kéne gondolkoznod,hogy valóban ők a barátaid-e?
2016. aug. 28. 15:05
 5/5 anonim válasza:
Ez igazából nagyon jó, büszke lehetsz magadra! :)
2017. febr. 4. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!