15 eves fiu vagyok, es nem szoktam buliba jarni szerintetek ciki?
18 éves lány vagyok és miután elegem lett abból, hogy szinte csak azért megyek ilyen helyekre, mert az menő, meg hívnak, nem mentem többet. Nem iszom, nem dohányzom, nem járok diszkókba, kocsmákba, mégis szociális ember vagyok. Fesztiválokra, vacsizni, moziba, kávézni, kiállításokra nagyon szívesen megyek. Amikor elhatároztam, hogy csak olyan helyekre megyek, ahol jól érzem magam, mellőlem is elsodródott egy-két ember, olyan kifogásokat találva, hogy "mióta barátod van, le se szarsz". Pedig az volt a helyzet, és ezt később meg is mondtam az illetőnek ,hogy nem éreztem jól magam abban a társaságban, különböző okokból.
Tehát nem, nem ciki. Nekem bejön az olyan srác, hisz a barátom is olyan srác. És tudom, hogy ez nem azt jelenti, hogy egy visszahúzódó, kocka gyerekről van szó. Aki ezt nem érti meg, az nem való neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!