Ciki hogy nem szoktam zenét hallgatni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 17:38
2/13 mrplaythegame válasza:
nem ciki, ha másban találod meg a boldogságod, örömöd akkor csináld azt. de sztem kezdj el teis zenét hallgatni, mert motivál, nyugtat, felpörget és megvígasztal szóval amit csak akarsz :)
4/13 A kérdező kommentje:
hááát köszi...csak olyan cikinek találom :(
2013. febr. 6. 18:04
5/13 anonim válasza:
gondolom rádiót szoktál halgatni :)
amúgy nem ciki, de megvannak a maga előnyei, nem is kevés :)
7/13 anonim válasza:
Nem is szeretsz semmilyen zenei stílust? Amúgy nem ciki - bár a környezetem biztos annak tartaná - csak fura. tényleg nem szeretsz semmit?
8/13 anonim válasza:
Nem ciki,de ha a mai "zenéket" nézzük,akkor talán jobb is,ha nem hallgatsz.
Illetve vannak ma is jó zenék,csak nem ezek vannak előtérben,persze az interneten megtalálsz mindent :)
9/13 anonim válasza:
Szerintem sem ciki, csak fura, ahogy egy-két előző válaszoló írta, de sokan biztos annak tartaná. Hogy őszine legyek, én még nem hallottam olyan emberről, aki ne szeretne valamilyen zenét. Ha nem tartod tolakodásnak, megkérdezhetem, hogy miért nem szoktál zenét hallgatni? Nincs ami tetszik, nincs időd rá, vagy valami más?
10/13 anonim válasza:
Nem hinném h ciki, most ha egyszer nem köt le v nem érdekel mit tudsz ellene tenni ? Egyébként lehet, hogy létezik olyan zene ami tetszik csak még nem találtál rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!