Öszintén ciki ha 13-évesen még ps1-en szoktam játszani?
Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 10:43
3/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Én meg Super Nintendo-val szoktam játszani és én is 13 éves vagyok.
5/19 anonim válasza:
Egyetalán nem az,én 15 évesen még animéket néztem!
6/19 anonim válasza:
Èn 18 èvesen nèha mèg Atari 2600-al is játszok.
7/19 anonim válasza:
Talán a kortársaid között ciki, 14 alatt divat mindenkit cikizni, aki nem a "legfelnőttebbes" dolgokat csinálja.
De aztán majd rájössz később (meg a többiek is), hogy egyáltalán nem ciki, és nosztalgiából megint úgymond gyerekes dolgokkal fogsz játszani.
8/19 anonim válasza:
Figyu!
Nem érdekel,hogy más erről mit gondol,de nekem mindig úgy jön az ihlet könyv íráshoz,hogy kimegyek az udvarra,és beleképzelem magam a szereplő helyébe,és szerepjáték szerűen eljátszom.
Na de ezzel csak arra akarok kilyukadni,hogy egyel talán nem ciki!
9/19 anonim válasza:
én szerintem sem ciki 17 éves vagyok és még midig csak ps1 járszom
10/19 anonim válasza:
de ha te szerinted ciki akór egyszerűen tudsz ven egy ps2 őt 12000 ft ért játékok kb pedig 2000 forintosok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!