Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Magyarország miért nem épít...

Magyarország miért nem épít ilyet szerintetek?

Figyelt kérdés

Most, hogy így van ez a Pokémon-láz újra. Szerintem a kormány beruházhatna egy olyan csarnokba, ahol VR vagy AR-szemüvegekben mondjuk lehetne pokémonokkal harcolni.

Szóval úgy, mint a sorozatban. Lennének ilyen nagyobb, felépített termek esetleg. És akkor Augmented Reality-val oda lehetne tenni a pokémonokat.

Vagy teljesen VR-alapon. És akkor még nagy csarnok sem kellene hozzá. Csak mondjuk a kezeken ilyen érzékelők.

https://www.youtube.com/watch?v=YcEDcHY9ITo

Ehhez hasonlóan létrehoznának pálya-típusokat. Pl. vizes, szikla, stb. És akkor már csak a pokémonokat kéne megcsinálni hozzá. Szóval ilyen számítógépes játék lenne. Hozzá a megfelelő eszközökkel, kiegészítőkkel.

Ez hülyeség szerintetek?

Szerintem lenne rá kereslet simán. Utána meg más játékokkal is lehetne bővíteni a dolgot. Ha pl. a Városligetben lenne, akkor simán lehetne még mellé AR-rel egy olyan parkot létrehozni, ami olyan mint mondjuk a Jurassic Park... Ha már úgyis rendezkednek arrafelé.

Szerintetek nem hozna sok turistát egy ilyen?

2016. júl. 24. 11:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen,a stadionmánia is hülyeség,enyhén szólva "túl van tolva".Állami pénzből egy korszerű stadionra kellett volna költeni,ahol a válogatott játszhatná a meccseit,mert igazából csak az vonz nézőket.A többi stadiont építse,újítsa fel az adott város,régió,ha van rá igény.De a nézőszámok szerint nincs.Viszont ez a Pokémon-mánia,szerintem egy csarnokban játszva,már nem lenne olyan érdekes,pláne,ha fizetős.Én továbbra is "elmebeteg" dolognak tartom,hogy normális emberek a telefonjukra tapadva,mennek,mint a "homály".De nem vagyunk egyformák, van akik szerint ez jó dolog.Hát,hajrá,csak közpénzt ne szórjanak rá el.
2016. júl. 24. 14:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Gyors kérdés: szerinted az, hogy a kormány támogasson egy informatikai fejlesztést, elképzelhető egy olyan országban, ahonnan most üldözték el az egyik legnagyobb informatikai multit (Uber), és ahol két évvel ezelőtt még egy brutálisan kemény internetadót akartak bevezetni?
2016. júl. 25. 16:56
 13/14 Krisipoke ***** válasza:
Nekem még mindig szomorú, hogy ilyen sokan azt hiszik, hogy a Pokémon a rajzfilmből indult, és hogy az a legnépszerűbb médiuma, amikor egyik sem igaz. :/
2016. júl. 25. 17:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Így is túl sok hülyeségre költi a kormány az adófizetők pénzét, már csak ez hiányozna :DDDD
2016. júl. 26. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!