Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Magyarország miért nem épít...

Magyarország miért nem épít ilyet szerintetek?

Figyelt kérdés

Most, hogy így van ez a Pokémon-láz újra. Szerintem a kormány beruházhatna egy olyan csarnokba, ahol VR vagy AR-szemüvegekben mondjuk lehetne pokémonokkal harcolni.

Szóval úgy, mint a sorozatban. Lennének ilyen nagyobb, felépített termek esetleg. És akkor Augmented Reality-val oda lehetne tenni a pokémonokat.

Vagy teljesen VR-alapon. És akkor még nagy csarnok sem kellene hozzá. Csak mondjuk a kezeken ilyen érzékelők.

https://www.youtube.com/watch?v=YcEDcHY9ITo

Ehhez hasonlóan létrehoznának pálya-típusokat. Pl. vizes, szikla, stb. És akkor már csak a pokémonokat kéne megcsinálni hozzá. Szóval ilyen számítógépes játék lenne. Hozzá a megfelelő eszközökkel, kiegészítőkkel.

Ez hülyeség szerintetek?

Szerintem lenne rá kereslet simán. Utána meg más játékokkal is lehetne bővíteni a dolgot. Ha pl. a Városligetben lenne, akkor simán lehetne még mellé AR-rel egy olyan parkot létrehozni, ami olyan mint mondjuk a Jurassic Park... Ha már úgyis rendezkednek arrafelé.

Szerintetek nem hozna sok turistát egy ilyen?

2016. júl. 24. 11:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%

Mi köze ilyesmihez a kormánynak? Miért kellene ilyesmit állami beruházásként építeni?

Ha úgy véled van rá fizetőképes kereslet, fogj össze néhány ismerősöddel, vegyetek fel hitelt és kezdjétek bele a megvalósításba.

2016. júl. 24. 12:03
 2/14 anonim válasza:

Vagy miért nem csinálunk egy Return to Castle Wolfenstein filmet?

Na?

2016. júl. 24. 12:04
 3/14 anonim ***** válasza:
Köszi az ötletet, holnap intézkedem! :)
2016. júl. 24. 12:05
 4/14 A kérdező kommentje:

Akkor stadionokra pl. minek költenek falusi helyeken?

Szerintem ha mi nem lépünk, megépül máshol... Aztán oda fognak menni az emberek, hogy kipróbálják.

Magyarország túl kicsit ahhoz, hogy ilyen beruházásokra kockázati tőkebefektetőktől összejöjjön a pénz. Az USA-ban pár napon belül összedobnák. Itt meg csak pár nagytőkés szokott építkezni és az állam.

2016. júl. 24. 12:08
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A magyar kormány annyira korszerűtlen, hogy az egyetlen szórakozási forma amit ismer az a foci, azon kívül minden más hülyeség.
2016. júl. 24. 12:09
 6/14 anonim válasza:

Nekünk nem kell ilyen.

A Pokémon az ilyen ballipsi ökörség!

A nemzeti foci a király meg a Pancsó Öcsi!

2016. júl. 24. 12:11
 7/14 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem,ilyen baromságba az állam,ne ruházzon be.Ezt csinálja egy pénzes vállalkozó,ha fantáziát lát benne.Amúgy meg,szerintem ez az egész Pokémon-őrület,egyfajta "elmebetegség".
2016. júl. 24. 12:33
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha minden igaz,volt már áldozata is az őrületnek,mert mennek mint a hülye,nem látnak,nem hallanak.Ezt kellene támogatnia az államnak?
2016. júl. 24. 12:35
 9/14 A kérdező kommentje:

Pont hogy egy zárt parkban lenne a dolog. Szóval nem lenne halálos áldozata a dolognak.

Az, hogy mi a hülyeség, az nézőpont kérdése. Szerintem pl. a stadion-építés a hülyeség. Ha annyir a sportot akarná támogatni a kormány, akkor pl. építhetne a vidéki kisiskoláknak korszerű tornatermeket. Olyanokat, amikben mondjuk nem omlik a vakolat és télen van fűtés.

10 stadion árából 70 tornatermet is fel lehetne húzni minimum. Amiben nem 10*2*11 fő játszana, hanem 70*2*11 fő.

Mindjárt más...

2016. júl. 24. 12:53
 10/14 anonim ***** válasza:
Focinak is volt már számtalan áldozata, mégis támogatja az állam.
2016. júl. 24. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!