A TEK (Terror Elhárítási Közp) Orbán Viktor elitkommandója? Miért kellett ilyet létrehozni itthon?
A Fidesz 2010-es hatalomra jutásával ennek az elitegységnek a létrehozása volt egyik első intézkedése. Rendvédelmi ( miniszterelnöki) testőri feladatai is vannak. A többi rendvédelemhez képest korlátlan anyagi infrastruktúrális lehetőségekkel.
A toborzott egységektől feltétlen odaadást várva el.
Minden diktátornak megvolt az ilyesféle elitalakulata. Miért kellett ilyent létrehozni itthon?
miért kellett ilyen testület?
szerinted a hétköznapi rendőr, aki életében kétszer lőtt, de az csak céltábla volt, majd megy elfogni a bűnszervezetek tagjait??
ide olyan emberek kellenek, akik mindennél fontosabbnak tartják ezt a munkát, néha még a saját családi életüket is feláldozván a munkára.
szerintem a tek-et jóérzésű magyar kisbetűvel írja és köp rá.
Épp azért, mert a funkcióját kell emgkérdőjelezni, nevezetesen hogy egy rendes országban valóban ilyenre kell-e költeni a pénzt.
Szerintem a válasz egyértelmű nem.
Az, hogy ez megszűnjön, rajtad is múlik.
Hogy "elit", azzal erősen vitatkoznék...
A "kommandó" megnevezés pedig széles mosolyra késztet.
Remélhetőleg sosem lesz valódi terrorhelyzet Magyarországon, mert akkor nem csak a jónép, hanem a tek is hullani fog, mint a legyek. Kár lenne értük, vannak köztük rendes fiatalemberek is.
Óriási. Azért ezekről nem is tudtam.
Pedig nézek HírTv-t is. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!