Ezért kell Orbánra szavazni?
Évi 90 ezerrel több szegényt regisztráltak Hazánkban!
Hol az ígért szegényeket megmentő politikája?
A másik, hogy Seuso kincse előkerülése miatt tartott rendkívüli sajtótájékoztatót a Parlrmentben.
Nem az emelkedő szegénység miatt kéne jobban fektetnie a hangsúlyt?
" mit javasolsz mit tegyen?"
Építsen kevesebb stadiont.
Akik itt majmolják "bölcs" vezérünket!
mondjuk minimum emelje a duplájára a minimálbért....nevetséges, hogy az elmúlt 4 évben, nem, hogy csökkentek volna a társadalmi különbségek, hanem iszonyatosan megnövekedtek. Fordítsanak nagyobb összeget a közoktatásra, ha már Klebensberg neve mögé bujkálnak, akkor példának is őt tekintsék, mit is mondott Klebensberg? (remélem megvan)...ha nincs, akkor nézz utána a "kultúrfölény-elvének"...amikor 187 milliárdot vonnak ki az oktatásból, akkor szerintem ott azért van mit másként csinálni....és akkor csak 2 példát említettem.
Ja s még egy, szerintem az vicc, hogy hülyének nézik az embereket, amit a közmédiával műveltek, attól egyszerűen hányingerem van....ilyen nem volt abban a bizonyos "elmúlt 8 évben", mint ami ma 2014 március 26-án van....Ezért április 6-án én egyet tudok biztosan: Hogy kire nem szavazok. Arra nem szavazok, hogy ez ami itt folyik, még 4 évig folyhasson....
Ne legyen az emelkedő szegénység visszaszorításáért kormányülés?
Rohamosan emelkedjen akkor a szegények száma?
Akkor haljon éhen az ország?
2. válaszolóval egyetértek, de annyit még hozzáfűznék, inkább nem kellett volna rengeteg stadiont építenie az országban és milliókkal támogatni a sok futbalistát!
Ezek szerint Orbánnak a foci és a stadion a legfontosabb, mint a szegénység elleni intézkedés! -.-"
Inkább lett volna sport miniszter, mint Diktátor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!