Most fogok először szavazni. Tudtok mutatni olyan oldalt, vagy bármit, ahol minden pártról vannak tudnivalók?
Figyelt kérdés
Szeretnék tájékozódni. Persze nézek híradót, olvasok újságot, cikkeket, de szeretnék több dolgot is megtudni.
Akár ti is írhattok elfogultság nélkül. Bár ez lehet nem egyszerű kérés.
2014. márc. 25. 20:33
1/11 anonim válasza:
Médiából csak nagyon nagy odafigyeléssel és fenntartásokkal tájékozódj, mert gyakran torz képet festenek a cikkekben, műsorokban. A legegyszerűbb az, ha elolvasod a pártok programját, elmész a lakossági fórumokra, vagy megnézed a róluk készült feltételeket és te magad alakítod ki a véleményedet azok alapján, amit te magad olvastál, hallottál.
2/11 A kérdező kommentje:
Hol tudom elolvasni a pártok programjait?
2014. márc. 25. 20:39
3/11 anonim válasza:
Töltsd ki a tesztet, megtudod, amit eddig nem tudtál: vs.hu
5/11 A kérdező kommentje:
A Fidesznek nincs választási programja?
2014. márc. 25. 21:01
6/11 anonim válasza:
A Fidesznek teljesen komolyan nincs programja , maga Orbán Viktor tette ki a facebook oldalára néhány napja hogy ennyit ígér : folytatjuk. Ezt most minden pártállástól függetlenül mondom mindenki azt szűr le belőle amit akar. Egyébként a legegyszerűbb ha beköveted a pártok facebook oldalait , ott tudod meg róluk a legtöbb információt.
7/11 A kérdező kommentje:
Ha követem azt jelzi az ismerőseimnek? :D Vagy csak akkor, ha tetszik-re nyomok.
2014. márc. 25. 21:42
8/11 anonim válasza:
Szégyelled hogy Fideszes vagy ? :D:D:D
Mondjuk megértem...
9/11 A kérdező kommentje:
:DD
Nem vagyok Fideszes.
2014. márc. 25. 22:51
10/11 A kérdező kommentje:
A véleményem még most alakul ki :D
2014. márc. 25. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!