Londonban elek, es szeretnek szavazni. Az allando lakcimem magyarorszagi, de itt nem jelentkeztem semmilyen regisztraciora. Mehetek attol meg szavazni, vagy mar kicsusztam belole?
Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 01:45
1/4 anonim válasza:
Ha hazajössz és ott szavazol ahol a lakcímed van akkor igen szavazhatsz.
2/4 belapus válasza:
Vagy pedig mégis regisztrálnod kell a külképviseleti névjegyzékbe.Határidő március 29-e.Online is benyújtható.
3/4 anonim válasza:
Te sajnos magyar vagy, és boldogulni szeretnél, ezért hátrányos diszkrimináció ért. Nálunk ezt a fajta magyart nem szeretik. Vagy drága pénzen hazajössz szavazni, vagy drága pénzen elutazol a külképviseletre, mert szavaznod csak ott és személyesen lehet. Mindkét esetben gondoskodnod kell, hogy szerepelj a jegyzékben. Itthon az önkormányzatnál, külföldön a külképviseleten. A határidőt megírták.
4/4 anonim válasza:
Mivel az állandó címed magyar így rád nem is vonatkozott volna a szombaton lejárt regisztrálási határidő, az csak a magyar lakcím nélkülieké volt.
Az előttem linkelt oldalon online regisztrálj, de keress rá googleben, hogy milyen apróságokért képesek elutasítani a kérelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!