Miért látni egyre több ilyet?
Az ismerőseim közül egyre többen hallgatnak Kárpátiát, és más nemzeti zenekarokat, egyre több autót, kamiont látok Nagy-Magyarország matricával.
Ébrednek az emberek, vagy miért van ez?
hát felébredhetnénk már
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vd-RA..
"Nincs egyre több ilyen. 2008-2009 körül tetőzött ez a divat."
Én manapság pedig egyre több ilyennel találkozom. Lehet, hogy csak az én baráti körömben van ez, de én így vettem észre.
"Manapság divat a fasizmus."
Meg úgy látom, hogy a hülyeség is. Tudod, hogy mi az a fasizmus? Ezek szerint nem.
#2: A cigánybűnözés hogy jön a Kárpátiához meg a nagy Magyarország matricához?
Ébrednek az emberek? Nem, éppenhogy egyre inkább bealszanak - zombivá vállnak, mindennel meg lehet vezetni őket. Az egyik zombifajnak pont ez az ismérve, hogy a nemzeti érzelmeire hatnak és így bármit el lehet hitetni vele, bármire rá lehet venni őket. Tisztelet a kivételnek, aki nem csak azért szereti a Kárpátiát mert az "nemzeti" és aki tisztában van a történelemmel és a jelen korral is.
Szóval aki Kárpátiát hallgat, az primitív? Ezzel azért erősen vitatkoznék.
Bár nektek mindenki primitív, akiben van egy csepp hazaszeretet.
Nekem a nyugati zenéktől fordul fel a gyomrom, mégsem szólom le azokat, akik ezt hallgatják.
A magyar történelem tudás nem ott kezdődik, hogy szereted-e a Kárpátiát. Szerintem ez alap dolog lenne minden MAGYAR ember számára, de tudom. Én vagyok a primitív :)
"Nekem a nyugati zenéktől fordul fel a gyomrom"
Miért, van külön nyugati zene meg keleti zene a könnyűzenén belül? Erről nem is tudtam.
"A magyar történelem tudás nem ott kezdődik, hogy szereted-e a Kárpátiát. Szerintem ez alap dolog lenne minden MAGYAR ember számára"
S aki nem szereti a Kárpátiát, mert inkább Akcióegység-rajongó? Vagy, mert a VHK az ízlésének való? Esetleg minden elektronikus zenétől okádik, viszont odavan Liszt rapszódiáiért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!