Álmomban volt egy kristálymedál a nyakláncomon. Hogy tudnám megtudni, milyen volt az, ha már egyre kevesebbre emlékszek? Mindenképpen akarom képről látni, ha létezik.
Neten néztem kristályokról képet, és a leghasonlóbb olyan volt,mint a kvarckristály egy kiálló csúcsa, amit még nem formáznak meg. Hasonló volt ahhoz, ami az Atlantisz mesében volt az embereken. Olyan fehéres-világoskék volt. Neten néztem már egy csomó eladó medált, de még nem találtam meg. Hogyan tudnám valahogy megnézni hogy létezik-e ilyen hosszúkás, csúcsban végződő medál? Nagyon érdekel.
Csak értelmes válaszokat kérek. Tudom hogy a kérdés furcsa, de már több mint egy hete álmodtam, és folyton rá gondolok.
Köszönöm szépen! Nagyon!!! Azt hiszem, ez volt az! Megtaláltam a helyes színárnyalatot, azt az égszínkéket, de sajnos nem olyan hegyesre csiszolva! :( :) De a szín stimmel. Egyszerűen állandóan erre a kőre gondolok, folyton lerajzolom, visszaképzelem a nyakamba...
Azt nem tudod véletlenül, hogy lenne valami köze a holdhoz? Lehet hogy nincs összefüggésben vele, de az álmomban éjjel volt, és ahogy ránéztem a holdra, a medál világítani kezdett. Gyönyörű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!