Az emberek miért szeretik a TheVR-t?
Én se látok bennük túl nagy fantáziát.
A szemüveges srác borzasztó érdektelen béna karakter, a másik meg egy alpári tahó.
Szerintem a magyar mainstream youtubosok 95%-a ócska sza*r tartalmat készít.
Inkább úgy mondanám, hogy a nagyon fiatalok szeretik őket, mert direkt azt a korosztályt szólítják meg akik vevők az ilyesmire. Jobban mondva a fiatalabb korosztály csak erre a stílusra vevő.
Én szinte csak azokat a videóikat néztem meg amikben bemutattak valamilyen hardvert.
A többi videójuk közül is belenéztem néhányba és hasonlót tapasztaltam amit ti is. Számomra érdektelen de nem is nekünk szól.
Showműsort készítenek ugyanúgy mint amiket a tv-ben is láttok. Csak itt amatőr szinten történik a "gyártás" /azért tettem idézőjelbe mert a "munka" igazi részét a számítógép végzi/. Kb ugyanaz a kereskedelmi "műsorgyártás" történik a youtube-on mint a tévében.
Sok hozzájuk hasonló csatorna van és mindegyik feljövőben van, nem csak ők. Most van a csúcson a youtube-ozás. Addig kell kihasználnia mindegyiknek amíg lehet.
Nem kell őket nézni, mindenki számára megvannak a megfelelő tartalmak. A gyerekek meg csak hagy hülyüljenek el, majd felnőnek és már más fogja őket érdekelni, más fajta műsorok vagy egyáltalán egy teljesen más platform.
Nem értem hogy az embereknek az a része aki egyfolytában oltja őket miért csak az olyat nézi amiben káromkodnak? Ott van pl.: Rise of Tomb Raider vagy az Uncharted 4 ami szinte olyan mint egy komplett film.
Káromkodnak igen, de ki nem szokott? Az meg nem az ő hibájuk hogy valaki 10 évesen ilyet néz és nem a Minimax-ot. Mert az én unokaöcsém is 10 éves de neki nincs megengedve hogy netezzen. Nevelés kérdése is hogy mit néz a gyerek.
Én csak annyit mondanék, hogy: Pisti nem alpári tahó, ő egyetemet végzett ember (és Jani is).
És #5 az meg, hogy a 10 éves öcséd minimaxot néz elég gáz, azt bizonyos okokból megértem hogy nem engeditek netezni de a mai világban ha valaki nem ért a számítástechnikához az "elfog bukni".
Gondolom te is 10 éves vagy, jobb lenne te is azt néznéd. Képzeld ért a géphez, van neki de nem internetezik 10 évesen.
"Pisti nem alpári tahó, ő egyetemet végzett ember"
Mert attól hogy valakinek van egyetemi diplomája, nem lehet alpári tahó ugye? Kicsit menj emberek közé, mert szerinte még nem sokkal találkoztál. Max a magad fiatal korosztályából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!