Manapság soványan, vékonyan ciki strandra menni?
Figyelt kérdés
Minden srác edz, gyúr hogy a strandon jól nézzen ki. Én itthon dolgozok, emelgetem a ládákat, pakolok segítek, de anyám révén olyan a genetikám, hogy én nem tudom kigyúrni magam. A családban én eszek a legtöbbet, mégis a lábam szára olyan vastag, mint más srácok karja. Ciki, ha így lemegyek a Balatonhoz?2016. júl. 9. 19:59
1/2 anonim válasza:
Hát ez érdekes kérdés... ha azt mondom nem ciki elhiszed nekem és kimész a strandra és nem fognak érdekelni az emberek véleménye innentől?.. dehogyis nem, téged zavar neked ciki itt erről van szó. Amúgy mg ne érdekeljen, nincs mindenki kigyúrva sokkal több pocakos emberkét látsz kint. ha haverokkal mész ki meg családdal akikkel jól érzed magad első 10 perc után tükre nem fog érdekelni, hogy egy kicsit vékonyabb vagy.
2/2 anonim válasza:
mivel a neten minden infó elérhető, totál gáz anyád genetikáját hibáztatni vagy a ládapakolást edzésként felfogni.
ezt te is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!