Élvezem, amikor a bulikban, szórakozóhelyeken látok egy dagi, esetleg csúnya csajt, és az féltékenyen néz rám! Gonosz vagyok?
Nem vagy gonosz!-Csak nálad sincs egyenes arányban a külcsín és a belbecs! Aroganciaban viszont látom nincsen hiány!És csak úgy kérdezem ha nem tudod elfogadni mások véleményét miért teszel fel kérdést egy ilyen fórumon????Ja mellesleg te nem azért jársz bulizni hogy lazíts hanem hogy más lányoknak kellemetlen perceket szerezz??!!! -Gondolom a baromi nagy egodat a bájaidat megszerző pasik toljak az egekbe miközben visszq gomboljak a gatyajukat, és közlik te vagy a legjobb csaj a buliban!!!!-mert téged meg is lehet húzni!
Annyira egyedi szépség vagy kiscsillag hogy minden buliban csak egy ilyen cafka szokott lenni akit bárki elvihet a sok nyalcsorgato lyukvadasz közül.
Mi pedig akik nem ilyen felsőbb rendületlenül szépségek röhögünk a hátad mögött mert szánalmas vagy!!!
Viszont nálad irigykedésben sincs hiány látom.
Pereld be az sorsot, hogy téged nem áldott meg szuper és gyönyörű külsővel.
29#
Sehol nem írtam, hogy röhögök rajtuk, vagy igen? Olvasd el nyugodtan többször a kérdést, míg megérted. A többi válasz korrekt volt, köszönöm.
Utóirat, első,és egyben utolsó, te vagy az én emberem! :D
Ratyoszkám! :D
Valld be, hogy csak azért támadod szegény Kérdezőt, mert neked úgysem fog összejönni egy bombanő mint a Kedves Kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!