Élvezem, amikor a bulikban, szórakozóhelyeken látok egy dagi, esetleg csúnya csajt, és az féltékenyen néz rám! Gonosz vagyok?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 8. 15:46
21/41 anonim válasza:
Jajj mennyi buta ember..:D Ezt ti sem gondolhatjátok komolyan.
Egyébként kedves kérdező, nem a legerkölcsösebb dolog ezt élvezni, de ha ilyen a természeted, akkor nem sok mindent lehet tenni. Próbáld meg nem hangoztatni.
22/41 anonim válasza:
Te is itt játszód az eszedet és Kedveském, nulla feliratkozód van!
23/41 anonim válasza:
Nem vagy gonosz, én is élvezem az ilyeneket. :D
24/41 anonim válasza:
Végre valaki aki normális!
Ment a zöld kéz. :D
27/41 anonim válasza:
Két lelki nyomorult. :)
Töröljétek meg a szátokat, mert folyik ki rajta a nyál.
Szellemi toprongyok.
Azért én megkérdezném édesanyádtól, hogy nem lett volna jobb, ha inkább lenyel?
Szerintem ő is érzi, hogy valamit elkúrt, de nagyon.
28/41 anonim válasza:
Te vagy egy szellemi nyomorult és egy irigy toprongy, hogy így mersz beszélni más emberekkel. Gondolkozz el egy kicsit!
29/41 anonim válasza:
Egyszerűen el sem hittem amikor ezt a kérdést megláttam :D De szánalmas vagy b*zdmeg!! :D Sírok :DD Nem gonosz vagy, hanem egy beképzelt pics* :D Én is szép vagyok és vékony, de lesz*rom. Attól még nem nevetek ki senkit, mert kevésbé szép. Sőt a legtöbb barátnőm csúnyább nálam, de jó magasról lesz*rom. Te viszont kib*szottul szálj magadba. Mi lenne ha csúnyának és dagadtnak születtél volna és téged piszkálnának és nevetnének rajtad? Ásd el magad!! Szánalmas kurv* :DD
30/41 anonim válasza:
Az irigykedésed szánalomra méltó. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!