Szeretitek Dancsó Pétert?
Figyelt kérdés
Én imádom!! Ő a kedvenc videósom!2016. márc. 9. 12:20
1/22 anonim válasza:
régebben néztem, de mára már nem annyira tetszik amit csinál, túlságosan átment ebbe a mainstream videózásba
2/22 anonim válasza:
Nem rossz megszoktam nézni, van jobb.
3/22 anonim válasza:
Régebben szórakoztatott, most már kevésbé.
4/22 anonim válasza:
Heló!
A régi videót még most is meg szoktam nézni, de csak azokat.
Magát Dancsót "semlegesként" kezelem, mivel sosem találkoztunk, ezért nincs semmi viszonyítási alapom.
5/22 anonim válasza:
Régena filmkritikás időkben még szerettem. Már a szakszerűen se jött annyira be nekem, de amit most csinál az egy rakás... Gyenge humor, kisgyerekeknek.
6/22 anonim válasza:
Régen jó volt, ma már csak az igénytelen prolihumort nyomja.
7/22 anonim válasza:
Szerettem. Pár éve nekem is az egyik kedvencem volt, még ma is visszanézem néha azokat a videókat. De most...most szörnyen leromlott a színvonal és ő is teljesen megváltozott. Már nem szimpatikus, de utálni nem tudom a múltja miatt, inkább csak szomorú vagyok.
8/22 anonim válasza:
Nagyon a pénzről szól már sajnos
10/22 A kérdező kommentje:
Csalamádé
2016. márc. 13. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!