Dancsó Péternek mely videóit szeretitek? A régebbieket, vagy az újakat?
Én igazából egyiket sem, de az "Azok a 90-es évek" vidóit még szívesen néztem, vártam őket és még Dancsó is szimpi volt... Ma már nagyon utálom! Nem tehetek róla de már ha meglátom, akkor elmegy a kedvem a youtubeozástól :/ Már csak Szirmai Gergő maradt az egyetlen magyar youtubeos akit nézek.
16/f
Nekem,az összes videói tetszenek!
Véletlen,találkoztam a youtube-n egy szakszerüen videójával,egészpontosan,a Terminátor 2-ről szakszerűen! Azóta szinte mindet láttam,remélem még készít hasonlókat! :)
Amikor a beszűkült prolimagyar nézeteit ha lebegteti az k..vára gáz. Rohadtul nem érdekelnek a műanyag bárányos, a pocsék magyar filmeket cikizős videók. Mindenki tudja, már a film eredeti címéből is, hogy ez a film kis költségvetésű, ugyanazt a 20 szär színészt alkalmazó szemetek.
A személyi kultuszra se nagyon vagyok kiváncsi, mesterkélt és erőltetett. Ez nem amerika, az öntömjénezésből max Blikk szintű celeb lesz az emberből. Ilyen alapon akkor mehet is gyúrni, hogy utána vetkőzhessen meg pózolhat nagyonkígyóval.
A szakszerűen videók jók, azokat szoktam nézni. Ezek attól viccesek, hogy azokon a filmeken röhögünk, amelyek jók, amiket mindenki látott ezerszer, és mindenki támadhatatlannak hisz.
Ezek nem szakmai, de intellektuális kritikák, hanem pont arcbarögöik a pátoszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!