Valami tetszik, valami nem. A régebbi kritikák jobbak voltak, meg a szakszerűen videók.
2014. okt. 1. 16:12
2/11 anonim válasza:
Szerintem kicsit megváltozott... Régebben imádtam, mindig őt néztem. :) Most meg olyan 'nagyképű' lett.. Meg a viccei is egyre gyengébbek.
2014. okt. 1. 16:22
3/11 anonim válasza:
Vannak jól elkapott pillanatai,de nagyon gyengécske humora lett az elmúlt 3-4 hónapban.
2014. okt. 1. 16:29
4/11 anonim válasza:
Számomra a szarkazmus a humoros emberek gorombasága. És nem szeretem, ha valaki goromba. Mert ez a sötét oldal eszköze :P
2014. okt. 1. 18:28
5/11 anonim válasza:
Dancsó korábbi munkássága korrekt volt, sok videóját megnéztem, pedig sose nézek hasonlókat. A korábbinál gondolok például a nosztalgia videóira, a "filmkritikáira", esetleg az első néhány szakszerűen videójára.
Ez után megtörtént a baj: népszerű lett. Ez persze nem lenne probléma, csak a népszerűségével megnőtt az egója, és elhitte, hogy ő maga vicces, pedig nem, nagyon nem. A kínos jelző az, ami a mostani Videómániára illik.
Persze mai napig bele-bele nézek néhány videójába, de általában az az érzésem van, mint amit David Fincher-re gondolva érzek: Hagytad volna időben abba.
2014. okt. 1. 20:21
6/11 A kérdező kommentje:
örülök, h értelmes válaszok jöttek.. :)
nkm tetszik amit csinál a humora is okés, de mostanában túl gyakran tesz ki videót és ezzel jön az is, hogy az emberek megszokják ezt a lendületet, (ha 2 hétig nem jönne videó már nyavajognának) és ez pont nem jó... én 1 enyhe fékezést javasolnék neki, de ő tudja..
kedvenceim tőle a szakszerűen, oktatófilm paródiák és 1-2 magyar filmbemuató.
2014. okt. 2. 00:30
7/11 anonim válasza:
Nem szeretem. Tenyérbe mászónak tartom. És miután a stílusa egyértelműen félreérthető, ezután a sértegetésével eljátsza, hogy ő az áldozat, ez egyenesen gerinctelen. De ez Dancsó. Sokan ezt szeretik benne.
2014. okt. 2. 19:03
8/11 anonim válasza:
Régen kiemelkedő videós volt és tényleg jó és ötletes poénjai voltak amiken jókat lehetett nevetni, mára viszont egyre közönségesebbek és gyengébbek a videói. Kár érte, mert tényleg csak nagyon kevés tényleg jó és (mondhatni) aktív magyar YouTube-os maradt.
2014. okt. 3. 18:47
9/11 anonim válasza:
Imádom Dancsót!!! És csak mellékesen Dancsó nem engedte meg nektek hogy ilyet írjatok!! Nektek csak Péter
2014. okt. 11. 10:34
10/11 anonim válasza:
@8: Ott a ki-mit-tube. Kövesd azt, találhatsz új arcokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!