Lányok szerintetek Dancsó Péter jól néz ki?
Figyelt kérdés
Imádom a videóit vicces, helyes és még okos is :D pont az ilyen pasik jönnek be, de felreppent az a hír is hogy meleg :( szerintetek2014. szept. 18. 19:10
1/12 anonim válasza:
Helyes, de nem meleg szerintem.
2/12 anonim válasza:
Peti, ne tegyél fel magadról ilyen kérdéseket, ez szánalmas.
3/12 anonim válasza:
Én nem lány vagyok, de meleg. Nekem bejön, mint pasi. Nincs vele semmi gond.
5/12 A kérdező kommentje:
Istenem, felteszek egy kérdést, miért kell egyből azt hinni, hogy Dancsó Péter tette fel magáról? :D Szánalmas vagy :D
2014. szept. 20. 08:28
6/12 anonim válasza:
Ha ilyen pasim lenne, szerintem nem unatkoznék/szomorkodnék életem végéig. :D Amúgy szerintem helyes is, nem az a szánalmas divatmajom, vagy alkesz, mint a vloggerek többsége. És nem is olyan tartalmatlan dögunalmasak a videói, mint azoknak.;)
18l
7/12 anonim válasza:
Helyes,és persze a humora se utolsó!:)Egy igazi FULMKRITIKUS:D
8/12 anonim válasza:
Szerintem is nagyon helyes és vicces, és nem hinném, hogy meleg. Nekem nagyon bejön :)
10/12 anonim válasza:
Egyik szempontból humoros meg minden, viszont a másikból... viszont nem a fej alapján kell ítélni, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!