1/29 anonim válasza:
Videóit nem kedvelem, nem humorosak. Na jó, azért volt talán 1, ami tetszett.
2/29 anonim válasza:
Nem. Csak egy egoista hülyegyerek. Inkább legózna.
4/29 anonim válasza:
Dancsó a király ti tudatlan majmok
5/29 anonim válasza:
Én kedvelem. A time-lapse videói nagyon szépek.
6/29 anonim válasza:
Az nem dancsò hanem dancs ès règen a töri tanárom volt
7/29 anonim válasza:
Nem vonom kérdőre a munkásságának minőségét, de nekem nem igazán szimpatikus a stílusa...
8/29 anonim válasza:
Szerintem NEM olyan humoros az, amikor szándékosan hibásan beszél pl:osztályben,elmennák stb. A mosolya viszont nagyon tetszik.Ennek ellenére egyáltalán nem jön be. Akik meg azt mondják, bejön nekik, nem Péterbe szerettek bele, hanem a hírnevébe, kinézetébe. Én nem feltétlenül szereretem, De legfőképpen a humora miatt.
9/29 anonim válasza:
En imadom es ha azt mondjatok nem vicces akkor en azt mondom ne hang nelkul nezd brutalisan jo poenjai vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!