21/29 anonim válasza:
Szeretem mint marha a kiszáradt vetést ^^
22/29 anonim válasza:
Egyet értek a 4. Válaszolóval ő a király!😂😂
23/29 anonim válasza:
Sok mindent elmond a rajongóiról, hogy agyatlan módon istenítik, és mindenkit leugatnak, aki azt meri mondani, hogy nem tetszik neki. (Meg lehet nézni az ilyen válaszok értékelését)
24/29 SzabóBianka válasza:
Én nem szeretem, hanem imádom <3 <3 és szerintem nagyon cuki és megismerkednék vele
25/29 floranagy válasza:
Az összes ismerősöm sírva röhög Dancsó videóin főleg a filmkritikákon!Nem tudom mi a bajotok vele!
28/29 anonim válasza:
2015 óta csak egy túlértékelt, kiégett, mainstream videós Dancsó. Ebben a formájában nem.
Az azelőtti formájában igen. Amikor még filmeket kritizált.
29/29 anonim válasza:
Nem. Legalábbis a mai formájában nem. Amikor még rossz magyar filmeket kritizált, akkor istenkirály volt. 2014-2015 óta borzalmas (inkább 2015, mert 2014-ben még voltak jó videói). Eladta magát sajnos a TeCső-nek, lement kutyába a kis tinik kedvéért. Ezzel a tehetsége is elveszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!