Én szerelmes vagyok belé, amióta csak ismerem. Ja, nem is ismerem.. és még csak nem is egy kontinensen élünk.. Péter, ha egyszer erre tévedsz (mármint nem Ázsiába, hanem a gyakorikérdésekre)tudd, hogy éjjelente szívecskéket mutatok a kezemmel és rád gondolok..L/25
Viccet félretéve. Szeretem a videóit, főleg a szakszerűen sorozatot. Péter értelmes és humoros, ami ritka kettős és ellenben sok vlog felhasználóval a humora is megüt egy értelmiségi színvonalat, nem trágár, olcsójános stílusban adja elő magát (kivéve Merilin videóit, de arról nem ő tehet, hanem az a bunkó kecske). Én ugyan elfogult vagyok picit, mert nagy Puzsér rajongó vagyok, de ő, illetve az, hogy ő kedveli Pétert az élő bizonyíték rá, hogy Dancsó igenis tud valamit, ugyanis Puzsér nem az az ember aki egy szánalmas, gagyi, tucat produkcióra azt mondja, hogy jó.
A videóit imádom, de ő maga egy csillámpóni!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!