Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon ciki lenne...

Szerintetek nagyon ciki lenne ha, most először életemben 14 évesen innék egy kis pohár bort?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék alkoholt fogyasztani,meg nem is cigizek stb...,csak most lenne egy osztály buli,és a többiek minnd fognak inni egy kis bort,és gondoltam hogy én is iszok.

2016. febr. 23. 06:30
 1/5 anonim válasza:
Szerintem nem para,kivéve,ha így érted a "kis pohár bort": https://www.youtube.com/watch?v=DOF47BpKKW8 . Ha minőségi borról van szó, az amúgy is egészséges. De csak azért ne igyál,mert a többiek is isznak!
2016. febr. 23. 06:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Még nem tudom hogy milyen bor lesz , de ha ilyen palackos marhaság,akkor tuti biztos hogy , nem iszok.

A kis pohár bort pedig tényleg úgy értem,hogy egy pici pohár bor.

köszönöm szépen a válaszodat.

2016. febr. 23. 07:17
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Én nem értem miért kéne? Így akarsz majd megfelelni a kortársaidnak?
2016. febr. 23. 09:29
 4/5 anonim válasza:

Szia. Nem hiszem hogy ennek akkora felhajtást kéne keríteni :) Egy-két pohár bor senkinek se ártott meg. DE csak azért ne igyál, mert mondjuk így akarsz beilleszkedni. Lehet, hogy nem is fog ízleni :D

Nem, egyáltalán nem ciki alkoholt fogyasztani Mértékkel.

2016. febr. 23. 18:18
 5/5 A kérdező kommentje:

igazábol nem is mentem volna buliba,csak igy akartam megkérdezni,hogy nagyon ciki lennne e ha egy fél pohárkával megkstolnám.

Meg is kóstoltam,2 kortyot ittam,de olyannyira nem izlett,hogy megfogadtam hogy, nem fogok egy jóóó ideig bort innii.

köszönöm a válaszokat.

Amúgy meg nem innék csak azért mert a többiek is isznak.

köszi a válaszokat.

2016. febr. 23. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!