Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » S. O. S Tegnap volt a farsang...

S. O. S Tegnap volt a farsang nálunk ciki? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Tegnap volt a farsang nálunk és mikor vége lett akkor elindultunk 1 csapatba hazafelé kb 9-10-en voltunk.Mikor kiértünk az iskola területéről a többiek rágyujtottak 1 cigire megkérdezték hogy én akarok-e?Mondtam nekik hogy én nem addig győzködtek amíg valami rávett hogy belülről hogy én ki akarom próbálni ez miért volt?Ekkor beleszívtam a cigibe és elkezdett marni a torkom és úgy éreztem hogy köpködnöm kell.Ezután kétfelé vált a csapat és mindenki elindult a dolgára otthon.Hazafelé gondolkodtam hogy mivel tudnám eltünteni a számból ezt a "maró hatást",mikor hazaértem egyből fogat mostam,szerintetek jól tettem?Mikor felértem a szobámba anyukám a gépemnél ült mikor megöleltem és utána elkezdett így szagolgatni ekkor rájöttem hogy a füstöt beszívhatta a ruhám,lehetséges ez?Nem mondott semmit elment lefeküdni én meg még játszottamSzerintetek nagyon ciki hogy beleszívtam 1 cigibe 13-évesen??????????(Mellesleg nem kívánom a cigit).És szerintetek észre vehette anyukám hogy cigiztem?????????13/F.

2016. jan. 30. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Azért tudtak rávenni, mert ők többen voltak, mind cigiztek, te pedig nem akartál kilógni a sorból, féltél, hogy kigúnyolnak ("gyáva"), nem tartanak teljesen közéjük valónak. A társak nyomása.

2. Igen, simán érződhetett a ruhádon a cigiszag.

2016. jan. 30. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Én anno nem akartam rászokni, néha szívattak a haverok... csak mára havi 30-al több van a zsebembe emiatt.
2016. jan. 30. 13:48
 3/5 merlinus válasza:
Höm. Ez elég. Hmmm. Pancserság, vagy nem is tudom minek nevezzem. Én régen jártam így, droggal. Bleáh.
2016. jan. 31. 05:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha rákérdez mond azt h mivel a többiek rágyújtottak ezért beszívta a ruhád a szagát. Legközelebb ne fogadd el
2016. jan. 31. 05:38
 5/5 anonim válasza:
én is ennyi idős vagyok egyszer én is bele szívtam de már elötte is utáltam csak kíváncsi voltam. És soha többet nem is akarom.
2016. febr. 1. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!