Nagyon ciki, ha nem viszünk farsangra sütit?
Figyelt kérdés
elfelejtettem venni/sütni :( nagyon szégyellem magam, de ezért már nem indulok útnak, reggel meg munka...
nagyon ciki? :( biztos mindenki visz, így hiányozni nem fog, de mégis, most annyira szégyellem magam, hátmég reggel milyen kínos lesz :(
2014. febr. 17. 21:59
1/8 anonim válasza:
Tavaly mi sem vittünk sütit, csak ropogtatni valót és üdítőt. Esetleg ovi előtt nem tudtok befutni boltba?
2/8 anonim válasza:
ovis? iskolás?
nem mindenki szokott vinni, csak akkor, ha előre ezt megbeszélik, különben sem figyelnek a bejáratnál, hogy hol a süti, ezen ne aggódj szerintem
3/8 anonim válasza:
Én a helyedben beugranék a boltba reggel kisperecért vagy ropiért :)
4/8 anonim válasza:
Akkor vigyél üdítőt meg ropit azt minden boltban kapható. Én biztos nem mennék üres kézzel ha mindenki más visz valamit.
5/8 A kérdező kommentje:
ovis, igen.
mindenki visz, ki volt osztva, hogy ki milyen sütit visz majd. reggel nagyon nem esik útba bolt, férjemet majd megkérdezem hátha ki tud lógni, hogy bevigyen valami ropogtatni valót.
mondjuk van itthon házi szörp és vagy 5 csomag kuki, esetleg ha azokat beviszem? (nekünk sós volt kiosztva, pogácsát szerettem volna sütni)
2014. febr. 17. 23:04
6/8 anonim válasza:
Szerintem tőkéketes ha ezeket beviszed
7/8 anonim válasza:
én sem vitem én üditött viszek általában mindig van elég házi süti egy egy ilyen ünnepen .
8/8 anonim válasza:
A házi szörp és a kuki tökéletes! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!