Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Jelmezötletek? Kiscsoportba...

Jelmezötletek? Kiscsoportba jár a kisfiam, és farsangra két szuper jelmeze is van itthon, de azokba lehet, hogy csak két percet akar lenni. Valami egyszerűbb?

Figyelt kérdés
Az óvónők azt tanácsolták, hogy valami nagyon egyszerű legyen, amit akár még cserélgethetnek is, még az ilyen kicsik nem élvezik a tetőtől talpig beöltözést.
2014. febr. 10. 11:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom tök volt :) Oroszlán, tigris, egér, kalóz, katona, csibe? :)
2014. febr. 10. 11:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Legyen valami kisállat, egy belebújós ruha, a fejére, arca elé maszk, amikor megunja azt le is tudja venni, a ruha meg nem fogja zavarni!
2014. febr. 10. 11:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi az, ami van?
2014. febr. 10. 12:34
 4/7 A kérdező kommentje:

Egy varázslójelmez, teljes, földig érő buggyos ujjú komplett ruha. A másik meg egy dinó, hosszú, kitömött farokkal, lábakkal, még egy kicsit nagy is rá, de nem tudom, hogy abban lenni egész nap kényelmes-e.

Köszönöm az eddigi válaszokat egyébként.

2014. febr. 10. 15:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Herceg, kalóz, pincér, orvos, kéményseprő, autószerelő, kisbaba.
2014. febr. 11. 09:42
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Végül az orvos mellett döntöttem, van kis orvosi táskája, csináltam neki névkitűzőt (rajta a neve, fényképe, farsangi dekor a háttér), és egy fejlámpát papírból. Fehér ing, póló.

:-)

2014. febr. 11. 10:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Kiscsoportban szerintem nem szeretik a kicsik az ilyen kényelmetlen - bebújós, vagy állatos jelmezeket, ami még az arcuka is félig eltarkarja.

Legalábbis az én fiam fel nem vette volna!

Én egy kis palástot varratam neki csillagok voltak rajta, és egy kartonból csináltunk hozzá koronát, és ő volt csillagkirályfi!

Ingben farmerban és palástban volt, koronával. Kényelmes volt neki. :)

A doki is jó ötlet!!!!

2014. febr. 11. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!