Jelmezötletek? Kiscsoportba jár a kisfiam, és farsangra két szuper jelmeze is van itthon, de azokba lehet, hogy csak két percet akar lenni. Valami egyszerűbb?
Egy varázslójelmez, teljes, földig érő buggyos ujjú komplett ruha. A másik meg egy dinó, hosszú, kitömött farokkal, lábakkal, még egy kicsit nagy is rá, de nem tudom, hogy abban lenni egész nap kényelmes-e.
Köszönöm az eddigi válaszokat egyébként.
Köszönöm a válaszokat!
Végül az orvos mellett döntöttem, van kis orvosi táskája, csináltam neki névkitűzőt (rajta a neve, fényképe, farsangi dekor a háttér), és egy fejlámpát papírból. Fehér ing, póló.
:-)
Kiscsoportban szerintem nem szeretik a kicsik az ilyen kényelmetlen - bebújós, vagy állatos jelmezeket, ami még az arcuka is félig eltarkarja.
Legalábbis az én fiam fel nem vette volna!
Én egy kis palástot varratam neki csillagok voltak rajta, és egy kartonból csináltunk hozzá koronát, és ő volt csillagkirályfi!
Ingben farmerban és palástban volt, koronával. Kényelmes volt neki. :)
A doki is jó ötlet!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!