Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szilveszterkor hová lehetne...

Szilveszterkor hová lehetne menni szülőknek,13 éves gyerekükkel együtt szórakozni, eltölteni az estét?

Figyelt kérdés

2015. dec. 11. 14:20
 1/4 anonim válasza:

Menjetek el a varosba:) Beultok mondjuk egy etterembe, setaltok,orias kerek is van.. Aztan meg tzuijatek.

(persze csak ha Bp-i vagy)

2015. dec. 11. 15:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Pont ilyesmire gondoltam. Csak nem tudom melyik étterembe menjünk, ahol jól lehet szórakozni ilyenkor. A boxokkal rendelkező éttermek tetszenek.Valaki esetleg tud ajánlani ilyet?
2015. dec. 11. 19:20
 3/4 anonim válasza:
Shiraz, trófea, gundel stb
2015. dec. 23. 23:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezekben az éttermekben egyébként előre lefoglalt szilveszteri programok szoktak lenni, csak úgy utcáról beesni nem lehet szilveszerkor. Pont ez a baj. Nem tudom van e olyan étterem, ahová csak úgy be lehet ülni , aztán menni tovább szilveszter este-éjjel.
2017. jan. 3. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!