Guminyuszmusz kérdése:
Ez a blog tetszik Nektek? Tudom, hogy egy szereplők bejegyzésből nem nagyon lehet megállaptani de próbáljátok meg légyszi!
2015. dec. 5. 11:09
1/8 anonim válasza:
sose értem ezeket a kérdéseket. ha te élvezed ezt a dolgot, csináld, de nem muszáj mindenkinek megmutatni, kikérni róla a véleményét.
a design nagyon idegesítő, főleg hogy minden balra zárt...azóta látom írtál egy új bejegyzést. kapásból van benne 2 hiba, ha azt nem nézzük, hogy itt-ott vesszők is hiányoznak. maga az írásmód meg ilyen nagyon egyszerű, nincs benne semmi extra.
most ebben mégis mit lehetne értékelni? ilyen sztorit 2 perc alatt le tudok írni kútfőből, meg rajtam kívül szerintem bárki.
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor, ha annyit tudsz jobbat Írj!!
2015. dec. 5. 19:00
3/8 anonim válasza:
másik: ha nem fogadod el a negatív véleményeket, akkor mire vagy kíváncsi? hogy majd mindenki agyondícséri, és megmondja, hogy "kezdésnek nem rossz, csak így tovább"?
4/8 A kérdező kommentje:
Nem. Ha azt mondod jobbat tudsz akkor mutasd is meg
.
2015. dec. 6. 13:00
5/8 anonim válasza:
nem tudok jobbat és engem nem is kötne le, ezért én nem is foglalkozok ilyesmivel, csak azért, mert minden 4. ember már "írónak" készül...
6/8 A kérdező kommentje:
Nyertem már törtnetíró versenyt úgy,hogy nyugis
2015. dec. 8. 19:25
7/8 anonim válasza:
akkor meg mi a kérdés? ha ilyen jó vagy, csináld...aztán majd ha már úgy érzed, hogyha te is külső szemlélőként tudnád értékelni, akkor tedd fel a kérdést újra...bár szerintem semmi értelme ennek a véleményezésnek...
8/8 anonim válasza:
Csak úgy mondom HOGY AZÉRT BALRA ZÁRT, MERT OKOS ÍRÓNK A MOBILOS VERZIÓT JELENÍTETTE MEG AZ INTERNETES HELYET! HA RÁMENTEK ARRA VISZONYLAG AZ ALJÁN, HOGY INTERNETES VERZIÓ MEGTEKINTÉSE AKKOR VISSZAÁLL. Amúgy ez egy egyszerű sablon,semmi nincs rajta alakítva (én is bloggert használok) valami eredetiséget lehetne bele vinni. Szöveget nem olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!