1/5 anonim válasza:
Meg se nézem, de tudom hogy nem fog tetszeni. Már tele a padlás ezekkel az egy kaptafás fanfiction blogokkal.
2/5 A kérdező kommentje:
ha nem érdekelnek az ilyenek minek válaszolsz a kérdésre?
2015. szept. 14. 16:46
3/5 anonim válasza:
Mi köze van ennek ahhoz hogy érdekel-e avagy sem? Azt kérdezted hogy tetszik-e. Én meg tudom hogy 1D fanficeket általában az unatkozó tizenéves tini lányok írnak, akiknek se irodalmi se számítástechnikai szaktudásuk nincs. De a kedvedért megnéztem. Meg mondom őszintén túl sokra számítottam. Valami sablonos tizenkettő egy tucat designre számítottam, aminek azért van valami nimimális szintű esztétikája, de ez még annál is 10x pocsékabb. Bele is olvastam, ott lebeg benne az a töménytelen érdektelenség ami az összes ilyen fanfic blogba.
4/5 anonim válasza:
egyes szám első személyben írni nagyon nehéz. :-) De a vámpírnaplók és egyebek óta mindenki így akar írni.
Bele is gabalyodtál egy cseppet.:-)
A 8 fejezet végén ha te vagy a főhős akkor honnan tudod hogy elalszol ? Ha már nem vagy ébren?
Ja és az eleje.
"
Az emlékhatására egy kósza könnycsepp utat törve magának kezdett szaladni az arcomon. "
Kicsit giccses. Nem kell ennyire túldramatizálni.
Ez engem egy vízesésre emlékeztet ami utat törve a sziklák közt igyekszik a folyó mederbe....
Ugye nem ez volt a célod?
Jól van megfogalmazva, és érthetően van írva.
Az olvasó el tudja képzelni , át tudja élni amit az író kifejez.
És ez a lényeg. :-)
Nem kell megijedni, hogy neked máshogy nem megy. Mert fog menni.
Olvasd csak el egy író első és utolsó szösszenetét!
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az utolsó válaszolónak
2015. okt. 13. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!